Politie zoekt eigenaars teruggevonden juwelen

JUWELENOpsporingsbericht: zoektocht naar eigenaars van teruggevonden gestolen juwelen

De politie vraagt, op verzoek van het parket en van Onderzoeksrechter Mevrouw Calewaert te Brussel, om volgend opsporingsbericht te verspreiden: Politie en gerecht zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaars van juwelen die werden gevonden bij een vrouw die wordt verdacht van diefstal.

De verdachte, een 44-jarige vrouw uit Servië, werd op 19 juli 2015 aangehouden op de luchthaven brussels airport in Zaventem. Ze komt in aanmerking voor diverse inbraken en diefstallen, ondermeer in een woning in Meise op 25 november 2013.

De vrouw was in het bezit van een aantal waardevolle ringen, halskettingen en armbanden die vermoedelijk werden buit gemaakt op diverse plaatsen in ons land en mogelijk in het buitenland.
De speurders hopen deze juwelen te kunnen terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaars.

De foto’s van de voorwerpen staan online op de website van de politie www.politie.be
http://www.politie.be/fed/nl/opsporingen/eigenaar-gezocht/kunstvoorwerpen-antiek-juwelen/1203245-teruggevonden-juwelen-regio-meise

Meent u één of meerdere van de juwelen te herkennen, gelieve dan contact op te nemen met de politie. Vergeet niet een bewijs van aangifte en/of het pv-nummer bij de hand te houden. Ook als u over foto’s beschikt van de voorwerpen die bij u werden ontvreemd, kan dat zeker nuttig zijn bij de identificatie van de gevonden stukken.

Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30300 of via [email protected]