...

Festival van de Ambiance voegt Christoff, 2 Fabiola en Herbert Verhaeghe toe

Festival van de Ambiance voegt Christoff, 2 Fabiola en debuterende Herbert Verhaeghe toe aan de affiche!

Ze zouden er een Vlaamse Top 10-opname van kunnen maken, nu zanger-presentator Herbert Verhaeghe op zaterdag 1 december op het Festival van de Ambiance wordt herenigd met zijn Ment-collega Lindsay. Voor de West-Vlaamse Herbert wordt het de eerste keer dat hij te gast is in ’t Kuipke Gent. “Ik heb een goedgevulde agenda. Buiten mijn vakantie, sta ik in de zomermaanden bijna dagelijks op het podium. Het is fijn als je een uitnodiging krijgt voor het grootste indoorfestival van Gent en omstreken. Op Ment zie je soms nog beelden voorbijkomen van de voorbije edities, dus vind ik het fijn om er samen met Get Ready! dit jaar voor de eerste keer bij te zijn.Festival van de Ambiance voegt Christoff, 2 Fabiola en Herbert Verhaeghe toe - Herbert Verhaeghe 1(Foto: House Of Entertainment)

” Naast Herbert Verhaeghe, voegt organisator House of Entertainment ook nog Christoff en 2 Fabiola toe aan de affiche. “Negen artiesten en dat worden er straks tien, want we hebben nog één mega troefkaart achter de hand. Een internationale artiest, een fenomeen dat samen met Herbert en Get Ready! dit jaar debuteert op ons Festival van de Ambiance-podium”, klinkt het bij de organisatie. Op www.ticketkopen.eu bestel je online en telefonisch reserveer je op 070/345.345 (Max. €0,30/Min.)

Festival van de Ambiance voegt Christoff, 2 Fabiola en Herbert Verhaeghe toe - IMG 6968

Een bomvol Kuipke dat meezingt met ‘Zeven zonden’ en ‘Sweet Caroline’, het zijn kippenvelmomenten voor Christoff en op 1 december beleeft hij ze opnieuw, wanneer hij zijn hits afvuurt op het ambiancepubliek. “Christoff heeft een bijzondere chemie met het Gentse publiek. Op de Gentse feesten staat het plein afgeladen vol en ook op het Festival van de Ambiance is Christoff kind aan huis en zorgt hij voor onvergetelijke momenten. Dankzij de goede band die ons festival met hem heeft opgebouwd, lukt het om hem te strikken, want de komende tijd is hij vaak op stap met zijn KLUBBB3-collega’s Jan Smit en Florian Silbereisen”, klinkt het bij de organisatie.

Voor de 8ste editie trekt House of Entertainment alle registers open: “De nieuwe VIP-formule die we hebben uitgewerkt, krijgt heel wat respons van bedrijven en groepen, die gecharmeerd zijn door ons aanbod. We blijven investeren in een sterke mix van ambiance-artiesten, met dit jaar drie debutanten: Get Ready!, Herbert Verhaeghe en daar komt straks nog een ronkende naam bij, want we hebben een headliner gestrikt om “U” tegen te zeggen. Het is de eerste keer dat we zo ver zijn gegaan om een artiest vast te leggen, ééntje waar andere organisaties al jaren van dromen”, klinkt het mysterieus.Festival van de Ambiance voegt Christoff, 2 Fabiola en Herbert Verhaeghe toe - 2Fabiola(Foto: House Of Entertainment)

Patje Krimson en Loredana mogen hun Limburgse 2 Fabiola-gps opnieuw instellen richting Gent, want het duo zorgt op de komende editie voor de dansbare ‘Lift U Up’ en ‘She’s After My Piano’-beats. “We gaan voor een dik feestje”, zegt Patje.

De 8ste editie van het Festival van de Ambiance vindt plaats op zaterdag 1 december 2018 in ’t Kuipke Gent. De Romeo’s, Lindsay, Swoop, Sergio, Get Ready!, Herbert Verhaeghe, 2 Fabiola, Christoff en Willy Sommers staan op de affiche. Tickets bestel je op www.tickekopen.eu of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min.).

Het Festival van de Ambiance is een organisatie van House of Entertainment.