...

Rampage Open Air 2024 strikt wereldact Pendulum (dj set)

Rampage Open Air met wereldact

Rampage Open Air 2024 strikt wereldact Pendulum (dj set) als headliner. Rampage Open Air gaat weer above and beyond om z’n naam en faam als ‘biggest drum-‘n-bass and dubstep festival in the universe’ alle eer aan te doen. Nu de volledige line-up voor editie 2024 op 5, 6 en 7 juli in Kristalpark Lommel bekend is, kunnen we onomwonden stellen dat de organisatie, naast met hun waanzinnige faciliteiten, ook op muzikaal vlak weer meer dan de verwachtingen inlost.

 Rampage Open Air 2024

Nationale en internationale kleppers

Nadat ze bij de eerste drop van 60 namen al nationale en internationale kleppers als Used, VOYD, Koven, Hamdi, Imanu, Andy C, Simula, Andromedik en het legendarische RUDIM3NTAL als één van de absolute hoofdacts mochten aankondigen, wist ROA 2O24 nog een pak schoon volk te strikken om hun waanzinnige line-up van meer dan 350 acts te vervolledigen.

Boogie T en Eprom

Zo zal de dubstep-kenner erg blij zijn met Boogie T op de affiche en ook Eprom is een unieke en langverwachte act op ROA 2024. Daarnaast nog drum-‘n-bass toppers als MetrikK MotionzDub FX uit Australië en A Little Sound. All time Rampage-favorite SASASAS gaat b2b met TNA. Dubstep dj’s Dirtyphonics op hun beurt met Modestep en met de Nederlandse dj en producer Natte Visstick werd ook dé grote techno hype van dit moment aan de indrukwekkende line-up toegevoegd.

Rampage Open Air 2024 Universeel Talent

Blikvanger en headliner

Blikvanger en headliner op het lijstje met nieuw toegevoegde namen is Pendulum. De dj set met de hits, intense beats en snijdende gitaren van de iconische, Australische electro/rock band staat garant voor een zwaar feestje op zondag 7 juli in Kristalpark Lommel!

Rampage Theme Park

Bovenop al dat muzikaal geweld, kunnen de festivalgangers ook genieten van een heus Rampage Theme Park, met als eyecatchers de Splash (boomstammetjes op water) én de gigantische Wild Mouse Rollercoaster, een eigen treinperron dat gebouwd wordt op het festivalterrein, nog meer acts, stages, faciliteiten, grotere en aparte silent camping, glamping op de campsite,…

Rampage Open Air 2023

Pendulum

Pendulum werd in 2002 opgericht door Rob Swire, Gareth McGrillen en Paul ‘El Hornet’ Harding. De band kende al snel succes en toerde na de release van hun debuutalbum ‘Hold Your Colour’ (2025) van hun geboorteplaats Perth (Australië) tot internationaal befaamde clubs en festivals. Nadat ze naar de UK verhuisden en de Pendulum live band vormden, nam El Hornet de teugels van de Pendulum dj sets over.

Rampage Open Air 2024 U

Hij heeft de afgelopen 15 jaar opgetreden op een aantal van de grootste elektronische festivals ter wereld, waaronder Liquicity, Let It Roll, Rampage, Dreambeach en EDC. Nu de individuele bandleden elkaar afwisselen en soms als trio optreden, zijn de Pendulum dj sets een eigen leven gaan leiden, met een enorme wereldwijde aanwezigheid en genre-overspannende shows, variërend van drum-‘n-bass, house, techno, tech house breaks tot hardcore.

WATCH aftermovie Rampage Open Air 2023

Practica

Rampage Open Air 2024 op 5, 6 en 7 juli 2024 (+ exclusieve festivaldag voor de kampeerders op donderdag 4 juli) in Kristalpark Lommel.

Rampage Open Air
5, 6, 7 juli 2024
Festivalterrein Kristalpark Lommel
Adres : Balendijk, 3920 Lommel
Organisatie : Rampage

Er is camping voorzien vanaf donderdag 4 juli
Er zullen bussen worden ingezet tussen Station Mol en het festivalterrein. Busticket op voorhand aan te kopen.

Parking nabij het festivalterrein.

www.rampageopenair.eu.

Affiche Rampage Open Air 2023