Rampage Open Air 2024 dropt eerste namen

Rampage Open Air 2024

Rampage Open Air 2024 dropt eerste namen en pakt uit met  RUDIM3NTAL als headliner. Een Rampage Theme Park met als eyecatchers de Splash (boomstammetjes op water) én de gigantische Wild Mouse Rollercoaster, een eigen treinperron dat gebouwd wordt op het festivalterrein, nog meer acts, stages, faciliteiten, grotere en aparte silent camping, glamping op de campsite,… .Rampage Open Air 2024 gaat weer above and beyond om begin juli z’n naam en faam als ‘biggest drum-‘n-bass and dubstep festival in the universe’ alle eer aan te doen in Kristalpark Lommel. All such (fun) things aside, waar het  vooral om draait is natuurlijk de muziek en ook daar gaat ROA 2024 voor BIGGER, BETTER, BOLDER, BRIGHTER!! Op woensdag 31 januari om 19u wordt de eerste wave van 60 namen gedropt, maar in aanloop daarvan lost de organisatie voor de fans alvast wat line-up-lekkers.

Rampage Open Air 2024 Andy C, Svdden Death presents VOYD, Fred V & Grafix

RUDIM3NTAL

ROA 2024 wist met RUDIM3NTAL alvast één van de bekendste en meest gevraagde drum-‘n-bass acts te strikken. Hun monsterhit ‘Feel The Love’ (2012) katapulteerde de Britse band naar het wereldwijde sterrendom. Latere hitsingles en succesvolle collabs, zoals ‘Waiting All Night’ met Ella Eyre,  ‘Bloodstream’ en ‘Lay It All On Me’ met Ed Sheeran, en ‘These Days’ met Jess Glyne, Macklemore & Dan Caplen, bevestigden hun status ver buiten het hokje van de elektronische muziek. Met onze Belgische trots Used en zijn Nederlandse collega Imanu, serveert ROA 2024 twee van de populairste bass-acts van de Lage Landen. Internationale kleppers Koven, Hamdi, Mackey Gee en Virtual Riot tekenen maar wat graag present en met KOAN Sound, AC13 b2b Reaper, Simula en Jessica Audifred b2b Soltan  zit je ook geheid goed voor een vet feestje!

Rampage Open Air 2024 Rudim3ntal

Kristalpark Lommel

Kristalpark Lommel mag zich ook opmaken voor een drie uur durend drum-‘n-bass orgasme georchestreerd door mastermind Andy C. De Britse dj-producer en medeoprichter van het legendarische RAM Records brengt MC Tonn Piper mee en speelt deze marathonset exclusief op Rampage Open Air 2024. Nog een ROA-exclusive met de Amerikaanse dj-producer Svdden Death. Deze presenteert in Europese primeur zijn alter ego VOYD aan de festivalgangers. Een absolute aanrader voor de fijnproevers! Ruim 5 jaar na hun onverwachte split, kruipen Frederick Vahrman en Joshua Jackson voor het eerst  terug samen achter de decks. Een exclusieve reünie van het illustere dj-duo Fred V & Grafix in Kristalpark Lommel dus, waar drum-‘n-base & dubstepfans wereldwijd naar zullen uitkijken, want het zal de enige keer dit festivalseizoen zijn dat ze samen zullen spelen!

Rampage Open Air 2024 op 5, 6 en 7 juli 2024 (+ exclusieve festivaldag voor de kampeerders op donderdag 4 juli) in Kristalpark Lommel. Tickets & info: rampageopenair.eu.