...

Misschien is dit wel mijn beste single denkt Ivann

ivannIvann “Mijn beste single ooit !”

Je zal de Antwerpse zanger Ivann niet meteen kunnen betrappen op krasse uitspraken, behalve wanneer het gaat over zijn nieuwe single ‘Dat zoiets kan’. “Misschien is dit wel de beste single die ik ooit heb opgenomen. Echt waar! Dit liedje zit mij zo goed. Het voelt zo vertrouwd aan. Het lijkt wel een jas die ik al jaren draag, maar die blijft opvallen omdat hij apart is !”

Niemand die zanger Ivann momenteel beter aanvoelt dan producer Lex de Groot. “Ik heb hetzelfde gevoel als toen hij bij mij in de studio binnenkwam en ‘Ik kan de hele wereld aan’ kwam inzingen. Dat was zijn eerste nummer één hit en die zag ik van mijlen ver aankomen. Datzelfde gevoel had ik ook toen hij zijn nieuwe single ‘Dat zoiets kan’ kwam inzingen. Het liedje past bij hem en wat mij charmeert, is dat hij nog maar eens laat horen wat voor fantastische zanger hij wel niet is. Ik heb doorheen de jaren al met veel mensen mogen samenwerken, maar Ivann is er eentje die er bovenuit springt. Zijn warme stemgeluid, zijn manier van zingen en zijn techniek, zetten hem op eenzame hoogte. Als producer is het een zaligheid om met zo iemand te kunnen samenwerken. We voelen elkaar blindelings aan. Daardoor denken we hetzelfde over de liedjes en worden de producties altijd maar beter en beter.”

Met ‘Dat zoiets kan’ trekt Ivann opnieuw de Nederlandstalige kaart en kiest hij voor een melodieuze, uptempo popsong. “Uiteraard gaat het ook nu weer over de liefde, mijn favoriete onderwerp om over te zingen. Deze keer is die zo groot dat ze reikt tot aan het sterrenstelsel. Waarom ik zo graag over de liefde zing? Goh, dat komt grotendeels omdat ik zelf het liefdesgeluk heb gevonden bij mijn vriend Mike, maar ook omdat het zo’n mooi onderwerp is om over te zingen. Komaan, geef toe; wat zou de wereld zijn zonder liefde? Een saaie boel en een triestig verhaal, niet?”

De nieuwe Ivann single ‘Dat zoiets kan’, is vanaf nu te koop op iTunes en beschikbaar bij Spotify, Deezer e.a.