Eurostadion Brussel op de helling door R.S.C.A

voetbalstadion parking c

De bouw van het Eurostadion Brussel komt ernstig op de helling te staan door een beslissing van de raad van bestuur van R.S.C.A gisterenavond. Daar besliste de raad van bestuur en wij citeren:” De Raad van Bestuur heeft alle elementen van het dossier grondig geëvalueerd waarna zij heeft besloten dat het huidige project niet meer verzoenbaar is met de visie op de verdere ontwikkeling op lange termijn van de club. De club zal blijven werken aan een moderne accommodatie waar de supporters in de beste omstandigheden hun favoriete ploeg kunnen aanmoedigen” einde citaat.

Daarmee wordt duidelijk dat Brussels parlementslid Johan Van den Driessche (N-VA) gelijk kreeg toen hij vorige week het Brussels stadsbestuur van leugens verweet (https://www.belg.be/45316/politiek/bestuur-stad-brussel-blijft-liegen-over-stadion). Hij stuurde volgende tweet:”

Eurostadion Brussel op de helling door R.S.C.A - 12023127 714065238694991 88035394 n

Het hele stadiondossier komt door het gesjoemel en de leugens ernstig in het gedrang aldus het Brussels parlementslid, die prompt terug de renovatie van het Koning Boudewijn stadion voorstelt. Wordt ongetwijfeld vervolgd!