Jean Claude Van Damme in Kinepolis Lille.

Maandag 2 juni rolt Kinepolis Lille de rode loper uit voor Jean-Claude Van Damme, Mabrouk El Mechri, François Damiens, Zinedine Soualem et Karim Belkhadra. Zij worden verwelkomd in een van de grootste Franse cinemacomplexen: Kinepolis Le Château du Cinéma à Lomme (Lille) om er de première van de film'JCVD' van Jean Claude Van Damme bij te wonen. De film wordt in Frankrijk op 4 juni nationaal gelanceerd.

Net zoals de avant-première van 'Bienvenue chez les Ch'tis' met Dany Boon (2007) en de Amerikaanse superproductie 'Déjà vu' in de aanwezigheid van Denzel Washington (2006), zal ook 'JCVD' met Jean-Claude Van Damme en Mabrouk El Mechri niet onopgemerkt voorbijgaan. Kinepolis voorziet niet alleen de avant-première, maar ook een exclusieve signeersessie, foto-momenten en een interview op de rode loper. De filmploeg zal de film in een gepaste sfeer voorstellen in de zaal.

Programma van de voorstelling in Kinepolis:

17h30: Hermitage Gantois: persconferentie.
18h30: de pers neemt plaats op de rode loper.
19h00: aankomst van Jean-Claude Van Damme en zijn ploeg. 'Montée des Marches': er zijn fotosessies ter plaatse, er worden interviews gegeven en er zijn signeersessies.
20h30: voorstelling van 'JCVD' in zaal 17.
21h00: voorstelling van 'JCVD' in zaal 14.

Informatie over de film: http://www.jcvd-lefilm.com
Tickets: www.kinepolis.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here