...

Drukke Mama’s organiseert ‘Weggeefdag’ op zondag 5 mei 2024

Drukke Mama’s weggeefdag

Drukke Mama’s organiseert ‘Weggeefdag’ op zondag 5 mei 20240. Elk eerste weekend van de maand is extra bijzonder voor de mama’s uit de besloten Facebookgroep ‘Drukke Mama’s’. Op deze felgesmaakte ‘Weggeefdag’ maken ze namelijk allemaal kans op een leuk cadeau, aangeboden door lokale zelfstandigen. Zij geven in de groep een mooie variëteit aan interessante en leuke geschenken weg die het leven van de drukke mama vergemakkelijken. Wachten tot Moederdag is hier niet nodig, want aanstaande zondag 5 mei 2024 is het opnieuw zover.

Drukke Mama's

Facebookgroep

Meer dan 40 gulle gevers nemen deel aan het inspirerende concept en zetten de drukke mama’s in het zonnetje met een fijn presentje. Aan de vooravond van Moederdag valt er voor de leden van de Facebookgroep heel wat leuks te winnen. Elke eerste weekend van de maand wordt de ‘Weggeefdag’ georganiseerd. Voorafgaand kunnen kleine, lokale zelfstandigen zich registreren en geschenken beschikbaar stellen voor de leden van de groep. Op deze felgesmaakte ‘Weggeefdag’ worden de winnaars gekozen en krijgen talloze tevreden moeders een leuk presentje.

Kelly Cuppens bedankt

“Drukke mama’s die hun gezin op de eerste plaats zetten, dat zijn de echte helden voor ons. De onuitputtelijke liefde en inspanningen die zij in hun gezin steken, is onevenaarbaar. Om hen daarvoor dan maar éénmaal per jaar in de bloemetjes te zetten, op Moederdag, vinden wij veel te weinig. We vinden dat mama’s altijd cadeautjes verdienen, gelijk om welke reden. Een beetje extra liefde en waardering. En samen met ons vinden de lokale zelfstandigen die deelnemen aan de ‘Weggeefdag’ dat duidelijk ook. Maandelijks zien we een toename in de deelnemende ‘weggevers’. Dat zegt genoeg!”

40 kleine, lokale zelfstandigen

Maar liefst 40 kleine, lokale zelfstandigen nemen aanstaande zondag 5 mei 2024 deel aan de nieuwste editie. Voor hen is het een win-win situatie: ze krijgen niet alleen een effectief en doeltreffend platform om hun producten rechtstreeks bij hun doelgroep te krijgen, ze krijgen ook de kans om iets terug te geven aan die community. Een teken van waardering door een welverdiend geschenk. Deelnemende zelfstandigen zijn bijvoorbeeld 2Fashion, Goudsmid Katrien Cambré, Klaverhand, Kinderkleding Kamélie, Houthandel Wienen, Creative Creaze en veel anderen die elke editie meedoen. Sommigen zelfs al sinds het prille begin acht jaar geleden. De diversiteit van de aangeboden geschenken weerspiegelt de rijkdom aan talent en kwaliteit in de Drukke Mama’s- gemeenschap. Ondernemers die willen deelnemen aan de ‘Weggeefdag’ kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de editie van juni via www.krachtigondernemen.be.

Muurplaat Drukke Mama's

Bloeiende en groeiende gemeenschap

Drukke Mama’s is een bloeiende en groeiende gemeenschap van mama’s die elkaar steunen en inspireren in een besloten Facebookgroep. De focus ligt voor één keer niet op het kind, maar wel op de onverslaanbare mama erachter. Drukke Mama’s, zowel de Facebookgroep als de gelijknamige webshop, doet er alles aan om hun leven te vergemakkelijken. De focus ligt steeds op zelfzorg, verbondenheid en een kwalitatief vangnet door volledige ontzorging.

Kelly Cuppens met award

Foto’s: House Of Entertainment.

Meer informatie via: https://drukkemamas.be
Facebook: https://www.facebook.com/groups/drukkemama/
Instagram: https://www.instagram.com/drukkemamas/