...

Kinderkankerfonds ontvangt 4000 Euro danzij kermiskoers en fuif

Kinderkankerfonds 4000 euro rijker

Kinderkankerfonds ontvangt 4000 Euro dankzij Helchterse kermiskoers en fuif. De vernieuwde kermiskoers, die afgelopen weekend al voor de 16de keer plaatsvond in Hechtel en georganiseerd werd door wielerclub De Doorzetters, bracht ondanks het matige lenteweer veel volk op de been. ‘Gek van Fietsen’, ‘De Grote Prijs De Ceuster Bouwkranen,’ die gewonnen werd door Steff Vangenechten en de eerste editie van de ‘van 8 tot middernacht’-fuit met DJ’s Gooves en Bjorn Verhoeven, waren samen goed voor een opbrengst van €4100.

 

Helterchtse De Doorzetters

van links naar rechts, Senne Goossens (De Ceuster Bouwkranen), Jan Dalemans (burgemeester), Britt Scrayen (bloemenmeisje), Davy De Ceuster (De Ceuster Bouwkranen), Quinten Vanhamel (zoon van Kevin), Rudi Stevens (Depolim motorhomes) en Kevin Vanhamel (De Doorzetters).

Een recordbedrag

Dat recordbedrag schonken de organisatoren, die dit jaar hun 20ste verjaardag vieren, opnieuw integraal aan het Kinderkankerfonds van UZ Leuven. “De komende dagen gaan we met alle betrokkenen alles nog even evalueren, maar uiteraard zijn we erg blij met de opkomst, de centen die we kunnen schenken aan het goede doel en de vele tientallen positieve reacties op het nieuwe kermisconcept. Ook de speciale ‘Depolim’-hamburger werd enthousiast onthaald en leverde mooie centen op. Als het van ons afhangt, is deze formule zeker voor herhaling vatbaar”, zegt een gelukkige voorzitter Kevin Vanhamel namens De Doorzetters.

Helterchtse De Doorzetters (1)