...

Van Dik Hout viert ’30 Jaar Stil In Mij’ in Owla Brugge

Dik Hout viert

Van Dik Hout de Nederlandse band viert ’30 Jaar Stil In Mij’ met exclusief clubconcert in Owla Brugge. De Nederlandse band viert dit najaar het 30-jarig bestaan van hun iconische hit ‘Stil In Mij’ met een clubtour door Nederland én ook 1 exclusieve show in België. Deze unieke concertavond kan je op 30 november 2024 beleven in de prachtige eventlocatie Owla Brugge. Na drie decennia aan de top speelt Nederpopinstituut Van Dik Hout nog steeds met de gretigheid van een jonge hond.

Dik Hout

Pure rock en poëtische teksten

Verwacht je aan pure rock en poëtische teksten, met hits als ‘Alles Of Niets’, ‘Op De Golven Dansen Wij’, ‘Mijn Houten Hart’, ‘Zij Maakt Het Verschil’ en natuurlijk mag hun culthit  ‘Stil In Mij’ niet ontbreken op de setlist van dit bijzondere jubileumconcert. De ‘Stil In Mij’ clubtour volgt na een grootschalig jubileumconcert in de AFAS Live in Amsterdam, waarmee de band op 18 mei 2024  het dertigjarig bestaan van hun grootste hit viert.

“Naast een onvergetelijke avond in de AFAS Live, kijken we er ook naar uit om deze bijzondere verjaardag van ‘Stil In Mij’ tijdens een clubtour met onze fans te vieren. Het is een unieke kans om samen met onze fans terug te kijken op drie decennia aan muziek”, aldus Van Dik Hout.

Van Dik Hout

Van Dik Hout maakte hun entree in de Nederlandse muziekwereld in mei 1994 met de hit ‘Stil In Mij’. De band vervolgde hun succes met hits zoals ‘Alles Of Niets’, ‘Meer Dan Een Ander’, ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’, en meer recent met ‘Één Nacht Eeuwigheid’ en ‘Op De Golven Dansen Wij’. Als onderdeel van De Poema’s, scoorden ze ook hits met ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. Door de jaren heen hebben ze opgetreden op tal van grote festivals, waaronder Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA, en hebben ze succesvolle club-en theatertours volbracht.

Affiche Dik Hout

De Gouden harp

In 2021 werd hun bijdrage aan de Nederlandse muziek bekroond met de Gouden Harp. Van Dik Hout is een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden, maar altijd vooruit is blijven kijken. Na drie decennia aan de top speelt Van Dik Hout nog steeds met de gretigheid van een jonge hond. Verwacht je ook tijdens het unieke concert in Owla Brugge weer aan pure rock en poëtische teksten.

Tickets en info voor het clubconcert ’30 Jaar Stil In Mij’ van Van Dik Hout, op zaterdag 30 november 2024 in Owla Brugge, via owlabrugge.be.

Foto: House Of Entertainment.

Dik Hout concerttour