...

zaterdagavond vindt Hoeseltse Bloesem Magie plaats

Zaterdagavond Bloesem magie

zaterdagavond vindt Hoeseltse Bloesem Magie plaats plaats met droog weer! Eén week later dan voorzien, maar wel bij aangename temperaturen zonder neerslag kan je morgenavond in Hoeselt terecht voor de eerste editie van Bloesem Magie. De interactieve belevingswandeling is de slotactiviteit van het succesvolle bloesemseizoen, goed voor 30 activiteiten die er de afgelopen weken werden opgezet in het toekomstige Bilzen-Hoeselt. Aan Ter Kommen kan je op zaterdagavond 11 mei 2024 vrij starten tussen 20u00 en 21u30 voor een interactieve wandeling van vijf kilometer.

zaterdagavond Bloesem magie Coup de Foudre

Marie en Antoinette

Gedurende anderhalf uur kan je onderweg kennismaken met Marie en Antoinette van ‘Coup de Foudre’ en twee nieuwe creaties van het bejubelde Hoeseltse vzw Paljasso. Naast de voorstelling van een uniek bloementapijt dat wordt aangestuurd door honderden LED-lichtjes, is het ook uitkijken naar hun kroonjuweel. “Het is een creatie waar veel tijd en geduld aan te pas kwam. Ik ben trots op wat we met ons team hebben gerealiseerd. We hebben er maanden keihard aan gewerkt. Voor ons is het een primeur waarvan we zeker zijn dat er veel mensen die de komende tijd gaan boeken. Het droge weer dit weekend is mooi meegenomen, zowel voor onze creaties als voor de bezoekers. We kijken er met ons team ontzettend hard naar uit“, klinkt het bij het licht- en vuurgezelschap.

zaterdagavond Bloesem magie Coup De Foudre (1)

Practica

Om van Bloesem Magie te genieten, betaal je vijf euro (gratis toegang onder de 18 jaar). Tickets zijn in voorverkoop verkrijgbaar, maar ook zaterdagavond zelf kan je nog kaartjes aanschaffen. Meer info over Bloesem Magie vind je op www.hoeselt.be/bloesem-magie.