...

Simon Keizer op 19 juni 2025 met solo theatertour ‘Ruimte’ in Theater Elckerlyc in Antwerpen

Simon keizer komt met “Ruimte”

Simon Keizer op 19 juni 2025 met solo theatertour ‘Ruimte’ in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Op donderdag 19 juni 2025, ruim twee jaar nadat het succesvolle Nederlandse duo Nick & Simon afscheid nam van hun publiek, komt hij met zijn solo theatertour ‘Ruimte’ naar Theater Elckerlyc in Antwerpen. Na een deugddoende adempauze, waarin hij de tijd en ruimte nam om tot zichzelf te komen, is hij weer helemaal klaar om nieuwe muziek te delen. In zijn solo theaterconcert ‘Ruimte’ brengt hij niet enkel deze nieuwe songs, maar kruipt hij ook in een vertellersrol en deelt persoonlijke verhalen met het publiek.

Simon Keizer theatertour

Nick & Simon gedurende ruim 17 jaar

Na hun doorbraak in 2006 met de singles ‘Steeds weer’ en ‘De soldaat’, denderde de succestrein van de Volendamse twee-eenheid Nick & Simon gedurende ruim 17 jaar onafgebroken door. Onsterfelijke hits als ‘Pak maar m’n hand’, ‘Rosanne’, ‘Kijk omhoog’ en ‘Julia’, tal van gouden en platina singles en albums, een karrenvracht aan awards, uitverkochte concerten in Nederland én Vlaanderen, succesvolle televisieprogramma’s,… Toen in de zomer van 2022 bekendgemaakt werd dat hun muzikale paden als duo in 2023 zouden scheiden, kwam dit bij de vele fans dan ook binnen als een donderslag bij heldere hemel.

Ahoy Rotterdam

Op 10 april 2023 namen ze afscheid van hun publiek met een laatste van 6 uitverkochte afscheidsconcerten in Ahoy Rotterdam. Enkele maanden na dit laatste optreden kondigde Nick Schilder aan solo verder te gaan. Nadat hij zichzelf even de tijd en ruimte gunde om tot zichzelf te komen, is ook Simon Keizer helemaal klaar om solo zijn muzikale pad verder te zetten.

Ik zeg het te weinig

Op 10 april 2024, exact één jaar na het laatste concert van het duo, bracht Simon de single ‘Ik zeg het te weinig’ uit. We mogen ons aan nog meer nieuwe muziek verwachten van de man en die zal je ook live kunnen ontdekken tijdens zijn nieuwe theatertour ‘Ruimte’. In februari 2025 trapt Simon deze nieuwe tour af en zal ermee in Nederland rondtrekken tot en met juni 2025. Goed nieuws ook voor de vele Belgische fans, want op 19 juni 2025 komt hij met ‘Ruimte’ naar Theater Elckerlyc in Antwerpen.

“Het zal als thuiskomen voelen om weer in één ruimte, in een intieme theatersetting, mijn muziek te brengen en mijn verhaal te komen vertellen. Ik kan niet wachten!’
– Simon Keizer –

Affiche Simon Keizer theatertour

Tickets voor het theaterconcert ‘Ruimte’ van Simon Keizer op donderdag 19 juni 2025 in Theater Elckerlyc in Antwerpen, zijn nu verkrijgbaar via ticketkopen.eu.