Waar zit de Belgische sekstoerist

Zoals de titel het al laat vermoeden is het gerecht in Marokko op zoek naar een Belg die intieme foto's van een tiental Marokkaanse meisjes nam en die via internet verspreidde. De Belg zou een valse journalist zijn die via internet meisjes ronselde en in 2001 naar Marokko ging om de meisje te ontmoeten.

De tien slachtoffers lokte hij elk in de val door te suggereren dat hij met hun ging trouwen. Eens de relatie goed op gang was wou hij een paar naaktfoto's om zijn eenzaamheid in België te verdrijven. De goedgelovige meisjes deden wat de man vroeg. Nadien verbrak hij de relatie en brandde de intieme foto's op cd's om ze over internet te verspreiden.

De Morgen schrijft "Het gaat om zeer expliciete beelden van meisjes die in djellaba seks hebben met de Belg. Sommige meisjes staan er gemuilkorfd op, anderen zouden gedwongen seks hebben met elkaar." Er zouden reeds drie meisjes zijn opgepakt in de zaak vanwege de foto's en een zijn reeds veroordeeld tot gevangenisstraffen van drie maanden tot twee jaar.

We weten het maar van horen zeggen, maar de krant De Morgen schrijft dat Het Nieuwsblad dit nieuws uitbracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER