...

De Kotmoord van “Assisen Live” beleeft succesvolle première

De Kotmoord in première

De Kotmoord van “Assisen Live” beleeft succesvolle première en doet publiek schipperen tussen schuld en onschuld. Verbaal steekspel met onder andere Sien Eggers, Carry Goossens, Jonas Leemans, Ben Segers, Ini Massez en An Miller. De langverwachte première van ‘Assisen Live – De Kotmoord’ heeft een opzienbarend debuut gemaakt in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het publiek werd meegevoerd in een wereld van intriges, recht en onthullingen tijdens deze interactieve theaterbelevenis, geregisseerd door Filip Peeters.

De Kotmoord

Indrukwekkende line-up

De topcast, bestaande uit een indrukwekkende line-up van bekende namen, leverde een knappe prestatie. Sien Eggers schitterde als voorzitster van het Hof, waar ze met wijsheid en vastberadenheid de balans wist te bewaren te midden van het tumultueuze proces. Carry Goossens en Jonas Leemans brachten het podium tot leven met hun verbale steekspel, waarbij de ene als advocaat van de beklaagde optrad en de andere als procureur, het publiek heen en weer slingerend tussen twijfel en overtuiging.

De Kotmoord (3)

Een intrigerend proces

Leonce Peeters vertolkte op overtuigende wijze de rol van slachtoffer, terwijl Nona ’t Jolle, An Miller en Ini Massez het publiek op hun hand kregen met hun optredens in de getuigenbank en tijdens de flash-backs. “Assisen Live – De Kotmoord” biedt een unieke kans voor het publiek om de assisenzaal binnen te treden en deel te nemen aan een intrigerend proces, waar geheimen en leugens langzaam worden ontrafeld door de scherpe geesten van advocaten, rechters en het publiek als actieve juryleden. “Assisen Live – De Kotmoord” biedt op deze wijze een onmisbare ervaring voor theaterliefhebbers en rechtbankdrama-enthousiastelingen.

Foto’s: Backstage.

ROLVERDELING ASSISEN LIVE – DE KOTMOORD

  • Voorzitter van het hof: Sien Eggers
  • Procureur: Jonas Leemans
  • Advocaat: Carry Goossens
  • Beklaagde: Ben Segers
  • Slachtoffer: Leonce Peeters
  • Getuige: An Miller
  • Getuige: Ini Massez

Getuige: Nona ’t Jolle

Aankondiging Assisen Live De Kotmoord

Practica

Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Van 19 april tot en met 12 mei in Theater Elckerlyc Antwerpen
Op 25 en 26 mei in Trixxo Hasselt
Op 9 en 16 juni in Capitole Gent

Productie: Backstage Producties: Bob Jennes – Dirk Van Vooren – James Cooke – Nico Warrinnier
Tekst: Peter Römer en Filip Peeters
Regie: Filip Peeters
Uitvoerend producent: Sil Poppe

Met Sien Eggers, Carry Goossens, Ben Segers, Leonce Peeters, Ini Massez, An Miller en Nona ’t Jolle.

ASSISEN LIVE – De Kotmoord  is te zien tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.
Info: www.backstage-producties.be.

aankondiging De Muizenval

NIEUWE VOORSTELLING BIJ BACKSTAGE PRODUCTIES: DE MUIZENVAL

De productie Moord Op de Nijl gaat niet door om organisatorische redenen en wordt vervangen door een andere Agatha Christie-klassieker: De Muizenval. Het verhaal van De Muizenval (The Mousetrap), naar het bloedstollende moordverhaal van Agatha Christie, speelt zich af in de jaren vijftig in pension Monkswell Manor, gerund door een jong echtpaar. De pas gearriveerde gasten beseffen al gauw dat ze door een hevige sneeuwstorm opgesloten zitten in het pension en volledig afgesloten zijn van de buitenwereld. In de directe omgeving is eerder die dag een moord gepleegd, zo blijkt.

Een brigadier van de politie vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt en komt op onderzoek. Dan valt er een tweede slachtoffer waardoor de spanning alleen maar stijgt. Het blijkt al snel dat alle aanwezigen een motief en de gelegenheid hadden om de moord te plegen. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, ook de onbekende moordenaar niet en ontstaat er een kat-en-muisspel wanneer ze proberen elkaars geheimen te ontdekken. Volg het spel van twists en onthullingen en zit op het puntje van je stoel tot het verrassende einde…Want er is maar één manier om de waarheid te achterhalen: kom kijken… en daarna…

‘BEWAAR HET GEHEIM VAN DE MUIZENVAL’

 

.