Kane: Nederlandse poprock-band was wat uitgezongen

Afgelopen jaar was het grote jaar voor Kane in België. Ze hadden een nummer één hit met "Rain Down On me", een sold out concert in Gent en een onvergetelijke show tijdens Marktrock in Leuven. De Nederlandse poprock-band was wat uitgezongen, maar ze komen terug en sterker dan ooit ervoor. Ze hebben weer hun ouderwetse vorm gevonden in hun nieuw album dat eind mei op de markt komt.

Zeer sterke rock nummers worden afgewisseld met prachtige ballads. "Fearless", want zo heet hun nieuw album, is opgenomen in Los Angeles in de befaamde Paramount Recording Studios waar ook Macy Gray, Linkin Park en Korn hebben opgenomen. Fearless is geproduceerd door Tim Palmer, ondermeer bekend van zijn werk met David Bowie, Pearl Jam, Ben Harper, en Him. De single wordt in 2 verschillende Dual Disc versies uitgebracht: aan de ene kant CD en de andere kant DVD.

Na eerdere zeer succesvolle albums is "Fearless" het derde volwaardige studio album. De voorgangers, As Long As You Want This (1999) en So Glad You Made It (2002) hebben beiden de dubbel platina status bereikt. Een unieke prestatie voor een band van Nederlandse bodem. Dat het een topper zal worden bewijst de eerste single van het album Something To Say, deze staat inmiddels hoog in de Nederlandse hitlijsten.

Fearless, het nieuwe studio album van Kane, verschijnt op 23 Mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here