...

Klaar Hammenecker gaf meteen 2 sessies

Klaar Hammenecker te gast in De Kom

Klaar Hammenecker was te gast in gaf meteen 2 sessies in Baal-Tremelo. Eerste interactieve workshop in kinderbistro De Kom was een dubbele voltreffer. Eind vorig jaar opende in Baal-Tremelo de inmiddels zeer succesvolle kinderbistro De Kom. Het afgelopen paasweekend was best levendig, want naast het paasontbijt trok ook de eerste interactieve workshop tussen gerenommeerd kinderpsycholoog en auteur Klaar Hammenecker in samenwerking met Uitgeverij Averbode een groot erg geïnteresseerd publiek. Met niet één, maar meteen twee sessies in het bovenzaaltje, konden bijna 100 kinderen met hun ouders en grootouders meegenieten van Klaar haar interactieve voorstelling rond haar succesvolle en recent verschenen ’50 keer durven’ groeiboek. “Iedereen was erg betrokken en er waren een paar kinderen die vertelden hoe dankbaar ze waren dat ik op hun vragen inging.

Klaar Hammenecker in De Kom

Ergotherapeut Marieke Devos kwam meeluisteren

Zoals dat jongetje dat zei dat hij had leren fietsen met heel veel vallen.” Het is meteen ook een goed voorbeeld van hoe Klaar met dit boek kinderen, maar ook hun omgeving stimuleert in een groeiend zelfvertrouwen. Uit de eigen regio, maar ook uit Limburg en zelfs West-Vlaanderen kwamen tal van geïnteresseerden, waaronder ergotherapeut Marieke Devos meeluisteren. Een paasontbijt en een bezoek van de paashaas, evenals een interactieve workshop van kinderpsycholoog en auteur Klaar Hammenecker over haar onlangs verschenen ’50 keer durven’ groeiboek. Haar bezoek afgelopen paasweekend brachten velen naar kinderbistro De Kom in Baal – Tremelo. Het was er “aangenaam druk, maar alles is goed verlopen. De belangstelling voor de eerste actieve workshop die we in onze bovenkamer organiseerden was meteen overweldigend.

belg.be is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de video.

Een dubbele voltreffer voor de twee sessies

Dat was meteen een dubbele voltreffer voor de twee sessies. We overwegen zeker om in de toekomst dergelijke evenementen te organiseren aangezien dit ook een mooi extraatje voor onze bezoekers is, zegt Marketing Manager Chiele Thora van De Kom. Speciaal voor de interactieve workshop “50 keer durven’ groeiboek.” van Klaar Hammenecker kwamen ze niet alleen uit het eigen Vlaams-Brabant. Papa Thomas en zijn 8-jarige dochter Fleur Kerkhofs uit Houthalen-Helchteren kwamen naar De Kom. “Dit was geweldig, We hebben ook veel nieuwe dingen gehoord: de goede gedachten die Klaar noemde zijn belangrijk en zullen ons helpen om meer dingen te durven doen.” “Ik vind het ook geweldig dat je je armen zo moet bewegen”, vervolgde dochter Fleur. “Ik dacht: het is een truc, maar nee, het werkt echt”, voegde haar vader eraan toe.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0SxGigvD8oo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Foto’s: House Of Entertainment.