Gumball 3000 rally dwars door Belgie

Gumball door België: The Gumball Rally, de gekste en snelste stratenrace ter wereld, gaat dit weekend op 14 en 15 mei door België! De Belg Peter De Laender zou niet mogen deelnemen zegt organisatrice Julie Brangstrup van de Gumball Race. Nu zaterdag vertrekt de rally in Londen en komt via Calais België binnen richting Brussel. Onderaan het Atomium wordt een mega evenement georganiseerd om zekere alle nodige aandacht te trekken. Vanaf 23u zullen ze een 'pitstop' houden aan het kasteel d'Acoz in Gerpinnes, nabij Charleroi.

Vervolgens gaat de rally richting Praag waarna grote steden volgen zoals Wenen, Boedapest, Dubrovnik, Bari, Palermo, Taorminia en Rome, om te eindigen op de grote Formule I rally te Monaco.

De eerste echte Gumball 3000 rally werd in 1999 georganiseerd door Maximillion Cooper, hij nodigde een 50 tal van zijn beste vrienden uit om samen met hem in 6 dagen, 5000 km (3000 miles) door Europa af te leggen, met elke avond een feestje als toeslag. Sterren zoals Kate Moss, Danii Minogue, Billy Zane, Guy Ritchie, Chris Eubank, en Monica Lewinsky waren van de partij. Website: Gumball 3000

LAAT EEN REACTIE ACHTER