HoGent voor Music For Life

Het Glazen Huis staat dit jaar opnieuw in Gent. De bewustmakingsactie van Studio Brussel focust deze keer op malaria, een ziekte die jaarlijks meer dan een miljoen dodelijke slachtoffers maakt. De Hogeschool Gent heeft alvast niet zitten wachten om allerlei acties op het touw te zetten! De studenten interieurvormgeving, audiovisuele en beeldende kunsten van Hogeschool Gent KASK willen Music For Life ondersteunen door het leven letterlijk in te pakken. Met de steunactie KASK COAT FOR LIFE willen de studenten uit het leven gegrepen taferelen, objecten en installaties symbolisch beschermen door deze op een kunstzinnige wijze in folie te wikkelen. Iedereen kan een 'rolletje folie' sponsoren. Op 20 december is er een tentoonstelling van de projecten.

Tim Nowé, deelnemer aan het VTM-programma 'De beste hobbykok van Vlaanderen' en zonder twijfel de beste hobbykok van de Hogeschool Gent, zal voor Hogeschool Gent Bedrijfsmanagement Mercator spaghettisaus en soep verkopen. Daarnaast maakt hij voor de hoogste bieder ook nog eens een etentje voor vier personen.

In de brouwerij van Hogeschool Gent Toegepaste Ingenieurswetenschappen kunnen geïnteresseerden zelf honderd grote flessen bier brouwen naar eigen smaak. Ze worden daarbij begeleid door de deskundige docenten van de brouwerij.

Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt van de Hogeschool Gent wordt de campus Schoonmeersen omgebouwd tot de gezelligste campus van het land. Glühwein, pannenkoeken en jenever. De opbrengst van de kraampjes gaat naar Music For Life.

Hogeschool Gent Conservatorium schakelt dan weer zijn bands in. Alle geïnteresseerden kunnen bieden op vier verschillende groepen: Den Hoed, Stefanie De Meulemeester & Combo, Les Comptables en Just Like Rainbows. Die komen dan bij de hoogste bieder thuis spelen.

De Hogeschool Gent organiseert nog meer acties! Het volledige overzicht van de acties die de Hogeschool Gent organiseert kan je nakijken op http://musicforlife.hogent.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here