Tips voor oudejaarsavond

gsmTips voor oudejaarsavond.

Wil je graag probleemloos sms’jes kunnen versturen? Verstuur je sms dan op 31 december voor 20.00 uur of aan de ontbijttafel op 1 januari.
Maak je geen zorgen als het sms’je niet meteen aankomt – het bericht zal worden afgeleverd.
Krijg je een foutmelding die zegt dat je sms’je niet is verstuurd? Wacht een paar minuten en probeer opnieuw.
Je kunt je sms’jes het best versturen voor 18.00 uur om vertraging te vermijden. Je vrienden zullen de tijd nemen om ze te lezen voor ze aan de feestdis plaatsnemen.
Stel je nieuwjaarswensen op Facebook en Twitter zo in dat ze een paar minuten VOOR middernacht automatisch worden verstuurd. Hou er rekening mee dat de berichten even onderweg kunnen zijn en dat al je vrienden met andere dingen bezig zijn.
Maak vooraf een leuke foto of video die je dan kunt delen op oudejaarsavond. Hou er rekening mee dat foto’s en video’s van de avond zelf misschien niet zo scherp zullen zijn als je denkt, na een paar glazen. Vermijd spel- en grammaticafouten.
Neem op 1 januari de tijd om je foto’s en video’s in één duidelijke post te delen in plaats van ze de avond zelf bij stukjes en beetjes op de sociale media te posten. Je mooie wensen zullen boven de rest uitsteken.
Op Twitter kun je jezelf veel tijd en moeite besparen door een gerespecteerde en bekende figuur te volgen. Je hoeft zijn of haar wensen alleen maar te retweeten met één eenvoudige klik. Een voorbeeld: laat Barack Obama je volgers het allerbeste wensen voor 2015. Zo mis je het vuurwerk niet.
Stuur een gratis kaartje met Gocard.be
Bron: BASE Company

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here