Studenten componeren single voor Music for Life

Music for LifeStudenten AP Hogeschool componeren single voor Music for Life. Let it Glow is ode aan ‘warmhartigheid’ van alle Vlamingen

Speciaal voor Music for Life schreven de studenten Muziek en Woordkunst van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (AP Hogeschool) een nummer dat de titel ‘Let it Glow’ kreeg. De single wordt opgedragen aan de presentatoren van Studio Brussel en alle Vlamingen die acties organiseren voor het goede doel. Het nummer is te beluisteren op www.letitglow.be.

Originele muziek en lyrics

Zowel de muziek als de tekst van het nummer zijn origineel. De muziek werd gecomponeerd door 6 studenten Muziek: Stan Callewaert (bas), Fien Desmet (zang), Bruno Ferreira (piano), Vitja Pauwels (gitaar), Casper Van De Velde (drums), Benjamin Verstraete (percussie).

De tekst is van de hand van studente Woordkunst Fien Leysen: “Het nummer gaat over de kracht van vriendschap. Het gaat over de mensen die mij inspireren, verder helpen en steunen en die het leven net dat ietsje vrolijker en beter maken. Ik denk, en hoop, dat iedereen wel zo’n mensen kent.”

Van de single werd ook een videoclip gemaakt door Janice Lievens, studente Grafische en Digitale Media AP Hogeschool.

Let it glow voor vriendschap en vrolijkheid

Tijdens de Warmste Week doen de presentatoren van StuBru de koude wintermaanden even vergeten. Samen met duizenden Vlamingen die deze maand een actie organiseren voor het goede doel, maken zij het leven van andere mensen een beetje beter en mooier. Met de single willen de studenten samen met AP Hogeschool iedereen oproepen om Music for Life te steunen. De opbrengst van de single gaat integraal naar Good Planet Belgium, een vzw die de passie voor duurzame ontwikkeling bij kinderen en jongeren wil aanwakkeren.

Single Let it Glow
Lyrics: Fien Leysen (studente Woordkunst)
Vocals: Fien Desmet (studente Muziek)
Compositie en instrumenten (studenten Muziek):
– Vitja Pauwels (gitaar)
– Stan Callewaert (bas)
– Casper Van De Velde (Drums)
– Benjamin Verstraete (Percussie)
– Bruno Ferreira (Piano)

Beluister het nummer op www.letitglow.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here