Straffe madammen in november

straffe madamenStraffe madammen – In november staat er vrouwelijk geweld op de planken in Geraardsbergen, met om een concert in het kader van Festival van Vlaanderen, maar evengoed Veerle Malschaert, één van de nieuwe grote namen binnen comedy is iemand die zeker en vast een plaatsje verdient.

Straffe madammen in november!

Het podium kleurt vrouwelijk in november, zoveel is zeker. Eerst brengt het Gentse vrouwenkoor Arabesk voor het Festival van Vlaanderen een concert dat in het teken staat van de 100-jarige herdenking van WO I. 1000 Voices for peace toont de kracht van de kunst, in het bijzonder muziek e zang, als bindmiddel voor onze wereld. Wie er graag bij wil zijn, hoeft alleen maar op donderdag 6 november naar de Sint-Bartholomeuskerk te komen!

Enkele dagen later is het de beurt aan Veerle Malschaert, bij het grote publiek bekend als ‘Carla’ uit Flikken. Maar hoe langer hoe meer verovert zij een vaste plaats aan de skyline in comedyland. Want Veerle timmert al enkele jaren aan een carrière als comedienne en het resultaat mag er zeker zijn, deze vrouwelijke topartieste hoeft allesbehalve onder te doen voor haar mannelijke tegenhangers.

Wie geen schrik heeft van een straffe madam op het podium kan terecht op zaterdag 8 november in het Arjaantheater!

Voor meer info en tickets kan je terecht bij CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, of op het nummer 054/ 43 72 61

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here