Aalst Apostrof neemt je mee achter de schermen

vtbkultuur

AALST – Met Aalst Apostrof heeft de ajuinenstad er een nieuwe vereniging bij. Aalst Apostrof is een lokale afdeling van vtbKultuur. Die culturele organisatie bereikt met 2.600 activiteiten elk jaar 300.000 leden over heel Vlaanderen. “Met Aalst Apostrof maken we van cultuur een feest”, vertellen initiatiefnemers Katrien Meersseman, Nele Van Driessche en Ann Roeland. “Wie graag zijn vriendenkring uitbreidt, is bij ons aan het juiste adres. Voor leeftijdsgenoten organiseren we leuke activiteiten. Uitstapjes voor het hele gezin horen daar zeker bij.”

vtbkultuurAalst Apostrof is de tweede afdeling van vtbKultuur in de ajuinenstad. “De huidige afdeling in Aalst telt 150 leden en is goed voor een 40-tal activiteiten op jaarbasis”, vertelt Katrien. “Met Aalst Apostrof willen we graag een nieuw hoofdstuk breien aan dit succes. Onze naam verwijst trouwens naar dat extra aanbod: Aalst Apostrof (Aalst’). We richten ons in de eerste plaats op dertigers, veertigers en vijftigers uit Aalst en omstreken. De eerste activiteiten organiseren we dan ook bewust dicht bij huis.”

Ontdekken en ontmoeten
Om te beginnen, mikt Aalst Apostrof op zes activiteiten per jaar. “We willen mensen een blik gunnen achter de schermen van culturele hotspots”, vervolgt Katrien. “Niet toevallig kozen we als eerste activiteit voor een rondleiding achter de schermen van cultureel centrum De Werf. Al gaan we net zo goed de culinaire toer op en pakken we binnenkort uit met een muzikaal evenement.”

Tuur en zijn vrienden nodigen je uit
Om hun vereniging een gezicht te geven, creëerden de drie dames van Aalst Apostrof een personage: Tuur van vtbKultuur. Hij neemt je spelenderwijs bij de hand op de Facebook-pagina en trommelt graag al zijn vrienden op om hem te vergezellen op activiteiten.

Wil ook jij graag horen bij een hechte vriendengroep? Doe dan net als Tuur en word lid van vtbKultuur. Voor 10 euro ben je met heel het gezin een jaar lang lid en krijg je korting op alle activiteiten van Aalst Apostrof.

Wil je als vrijwilliger ons team versterken? Ook dan horen we graag van je!
Meer info? Katrien Meersseman: 0486 05 46 34

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here