Overval met traangas in een self banking ruimte in Aalst

politie overval aalst

Overval met traangas in een self banking ruimte in Aalst. De politie vraagt, op verzoek van het parket van Oost-Vlaanderen, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Op woensdag 09 juli 2014 werd een jonge vrouw brutaal overvallen met traangas in de self-banking ruimte van het ING -kantoor in de Molenstraat in AALST. De dader heeft uitgebreid de tijd genomen om zijn overval voor te bereiden en alles werd gefilmd met bewakingscamera’s. Die woensdagochtend om 08.08 uur zien we de dader toekomen in de Molenstraat met een witte herenmountainbike. Vermoedelijk is het een gestolen fiets want het slot is afgebroken. Hij plaatste de fiets vlakbij het ING kantoor . Hij stapte te voet weg en stak zijn handschoenen in de zakken van zijn sweater.

Om 08.25 uur wordt de dader wandelend opgemerkt met een wit en blauw geruite winkeltrolley. Waar die trolley vandaan komt is voor de speurders een raadsel. Op dat ogenblik draagt de dader een bril en heeft hij opnieuw zijn rechter handschoen aangetrokken.

Om 08.57 uur zien we hoe hij zijn slachtoffer achtervolgt in de Molenstraat en samen met haar het ING kantoor binnengaat. Daar wordt de jonge vrouw bewerkt met gas en overvallen. De dader vluchtte weg met de witte herenmountainbike. Deze werd aan de Graanmarkt teruggevonden dus vermoedelijk is hij daar vertrokken met een voertuig. De dader is een jonge man met een normale lichaamsbouw, kort zwart haar en een rond gezicht. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een bril met donkere montuur, een grijze sweater met kap en witte touwtjes en een witte verticale rits over de ganse de lengte, een blauwe jeans, witte sportschoenen en een donkere pet met blokvormig bleek logo links vooraan.

De politie is ook op zoek naar de eigenaar van de witte herenmountainbike van het merk NO FEAR met grijs zadel

Herkent u de dader of heeft u andere nuttige informatie, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie op het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@politie.be. Discretie wordt verzekerd.

Een video van deze feiten is beschikbaar op de site www.politie.be onder de rubriek ‘Crime Clip’ of ‘Te identificeren’.

politie overval aalst

politie aalst overval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here