Foute Vrienden blijven sterk scoren

foute vrienden

Het tweede seizoen van Foute Vrienden blijft sterk scoren: zo waren er 413.000 kijkers (live+3) voor de zesde aflevering, goed voor het hoogste marktaandeel tot nu toe: 28,6% (VVA 18-44).

In de zevende aflevering op maandag 5 mei 2014 doen de Foute Vrienden wat ook goede vrienden zouden doen: samen naar de cinema gaan. Alhoewel… veel zullen ze niet meepikken van de film. Want Begijn, Jeron, Steven en Thomas werken in de snoepwinkel. Terwijl ze popcorn en nacho’s aan de man proberen te brengen, fluisteren de drie anderen gênante opdrachten in hun oortje.

Daarna maken de vier Vrienden van de supermarkt een Formule 1-circuit. Ze racen tussen de klanten door om zo snel mogelijk over de eindmeet te geraken. Maar: ze mogen zich enkel voortbewegen als ze klanten aanraken.

In de laatste uitdaging maken Begijn, Jeron, Steven en Thomas een trip naar dierenpark Pairi Daiza. Ze stappen op de bezoekers af met een enquête over het park, maar de vragenlijst is opvallend leeg. Want de drie anderen stellen de vraag in het oortje. De Vriend die de meeste opdrachten heeft geweigerd, krijgt op het einde een zuurverdiende straf.

Foute Vrienden, elke maandag op 20.35 bij 2BE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here