Mobistar bereikt akkoord over het failliete Euphony

gsmMobistar bereikt akkoord met curatoren over het failliete Euphony. Er is continuïteit voor de klanten verzekerd.

Mobistar kondigt vandaag aan dat het gisteren een akkoord heeft bereikt met de curatoren over de overname van bepaalde activa van de NV Euphony Benelux dat failliet werd verklaard op 3 april 2014.

Gisterenavond bereikte Mobistar een akkoord met de curatoren van het failliete bedrijf Euphony Benelux. Mobistar neemt een deel van de activa van het bedrijf over.

De ADSL-klanten en de klanten voor vaste telefonie worden overgenomen waardoor de dienstverlening naar deze klanten verzekerd blijft. Mobistar heeft ook de intentie om de overgenomen activiteiten verder te zetten met een aantal voormalige personeelsleden. De Euphony-consultants die het wensen kunnen daaromtrent rechtstreeks contact opnemen met Mobistar. Mobistar neemt ook het merk Euphony en de aanverwante merken die betrekking hebben op de telecomactiviteiten over. De klanten voor mobiele telefonie zijn Mobistar-klanten en voor hen wijzigt er niets door het faillissement.

Een overnamebedrag wordt niet bekend gemaakt.

Mobistar (EURONEXT BRUSSEL: MOBB) is een van de belangrijkste spelers op de telecommarkt in België en Luxemburg. Het bedrijf biedt zijn residentiële postpaid- en prepaidklanten innovatieve mobiele telecomproducten en -diensten aan. Op de professionele markt biedt Mobistar vaste telefonie over het DSL-netwerk en breedbandinternet aan, treedt het op als een provider van geïntegreerde communicatieoplossingen en heeft het een ruim aanbod aan mobiliteits- en connectiviteitsdiensten. Mobistar is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners zo toegang tot zijn infrastructuur en netwerkmogelijkheden. Mobistar, met de Orange-groep als voornaamste aandeelhouder, is genoteerd op de Beurs van Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here