Burgemeester Aalst duwt de lijst van N-VA in Oost-Vlaanderen

Burgemeester Aalst Christoph DHaese 2013 Burgemeester Aalst Christoph D'Haese kl3Christoph D’Haese (46) duwt op 25 mei de lijst van N-VA in Oost-Vlaanderen. D’Haese is nu ruim één jaar burgemeester van Aalst en wil op die manier de partij helpen nog een extra zetel binnen te halen. “De partij heeft in de kamer nu zes zetels, ik wil daar een zevende bij doen.

Natuurlijk blijf ik in eerste instantie burgemeester van deze charmante stad. We willen echter vooruit als tweede grootste stad in Oost-Vlaanderen. Dat kan door ook in de hoofdstad een vinger in de pap te hebben. Deze hele provincie verdient extra mensen in Brussel”, aldus een tevreden Christoph D’Haese.

Een lijstduwer is meestal een bekend persoon die wat voor een politieke partij wil betekenen; met D’Haese heeft N-VA de geknipte persoon. Als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen verpletterde hij in Aalst alle tegenstand. N-VA haalde bijna 32 procent van de stemmen. Christoph D’Haese is er in geslaagd de stad Aalst op iets meer dan een jaar een totaal ander en veel positiever imago te geven. Vooral bij de chauvinistische Aalstenaar wordt dit zeer gewaardeerd. En dit engagement gaat hij nu ook aan voor Oost-Vlaanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here