Marathonman nodigt iedereen uit op de slotloop aan de watersportbaan

marathonmanFeestelijke afsluiting op 31 december – Be A Hero for the Last Day

Aan het begin van een nieuw jaar zijn er vaak goede voornemens. Heeft u al een sportief voornemen voor 2014? Of zoekt u nog inspiratie? Marathonman nodigt iedereen uit op 31 december vanaf 12 uur aan de Zuiderlaan in Gent (ook gekend als de Watersportbaan) om een stukje mee te lopen om het project ‘Be A Hero for One Day’ feestelijk af te sluiten en nieuwe plannen te smeden.

Be a Hero for One Day

In 2013 werd er aan de Watersportbaan in Gent dagelijks de marathonafstand overbrugd. Alleen of met vereende krachten, alle deelnemers waren Heroes for One Day. Sommigen deden het snel (2u54min), anderen deden het vaak (42 keer), iedereen deed het met een heldenhart. Nooit zijn er zoveel emoties getoond -door mannen en vrouwen- als na 42,195 kilometer aan de Streep. Er zijn vriendschappen gesmeed, levens veranderd en persoonlijke records gesneuveld. In de Loft, de vaste ontmoetingsplek voor Heroes en hun supporters, was het alle dagen feest.

Be A Hero for the Last Day, slotloop op 31/12/2013

Tijdens de slotloop ‘Be A Hero for The Last Day’ wil de organisatie herinneringen ophalen aan die schitterende momenten terwijl ze een laatste keer de marathonafstand overbrugt. Geen mooiere dag daarvoor dan 31 december. Geen betere voorbereiding ook op het oudejaarsfeest dan nog even een frisse neus te halen en stil te staan bij onze goede voornemens voor 2014.

My Challenge 14

Heeft u trouwens al een goed voornemen? Een écht goed voornemen, niet eentje dat op 31 januari 2014 alweer vergeten is? Marathonman heeft voor 2014 een nieuw project met 29 sportieve voornemens: My Challenge 14. Hij nodigt iedereen uit om de Stelvio op te fietsen, tien kilometer te lopen of een volledige marathon te lopen in New York. Met Marathonman wordt het geen vergeten voornemen, maar een gerealiseerde droom.

Praktisch 31/12/2013

WAAR? De Loft voor de Topsporthal  Zuiderlaan 14 in Gent (Watersportbaan). 

WANNEER? Op 31 december 2013, tussen 12 en 16u30.  

WIE? Iedereen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here