Jo Vally in de politiek, daar zit een reukje aan

Jo Vally wil in de politiek, zo staat het te lezen in een interview van Het Nieuwsblad Online. We citeren hier een stukje uit de tekst "Vally is behoorlijk in de politiek geïnteresseerd zegt hij. ,,Ik kijk elke zondag naar De Zevende Dag , ideaal om mee te zijn met de jongste ontwikkelingen.'' En als hij dan toch in de politiek gaat – ,,wat zeker nog geen uitgemaakte zaak is'' – zal dat zo vlug mogelijk zijn. ,,Binnen een paar maanden neem ik de beslissing. Ik moet me eerst nog wat informeren.

Ik heb er onlangs nog met Margriet Hermans over gepraat. Zij vindt dat ik het moet doen." http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=G8JCB7GU

Jo Valley in duet met Margriet Hermans: dat zal nogal wat geven daar in 't parlement. We stellen ons hierbij ernstige vragen. Aan politiek moet nog al aan te verdienen zijn. Het lijkt wel op een pensioenplan voor artiesten.

Je moet toch toegeven dat politiekers geen windeieren leggen, maar als het zo verder gaat zal ons land bestuurd worden door geïnfiltreerde flikken, sportmannen en zangers, Tv-presentators en één ex-horecauitbater. Eigenlijk, als we het goed bekijken kan Jo Vally er ook nog bij, want hij kan zingen, piano spelen en studeerde ook mechanica.

Hopelijk zit er geen addertje onder het gras en laat hij zich opereren op kosten van de een of andere tv-zender zodra hij politieker is. We wensen Jo Vally veel succes met de volgende stap in zijn carrière.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here