JUF OF MEESTER VERDIENT EEN BLOEMETJE!

Aalst. Nu het einde van het schooljaar onvermijdelijk in zicht komt, rijst bij veel ouders de vraag hoe ze de juf of meester kunnen danken voor hun volgehouden inzet voor alle kinderen. Omdat bloemen zoveel meer zeggen dan woorden, is een boeket zeker een gepaste attentie, aldus de VLAM.

Je hebt je kind het hele jaar toevertrouwd aan één juf of meester. Die heeft je kind met de beste zorgen omringd en er gigantisch veel tijd mee doorgebracht. Zij of hij bracht je kind tal van zaken bij en speelde een centrale rol in het leven van je kind. Wanneer de zomermaanden aanbreken, komt er aan deze band een einde.

De juf of meester bedanken voor haar/zijn energie, geduld en inspanning is zeker op zijn plaats. De juiste woorden vinden, is niet altijd zo gemakkelijk. Maar gelukkig zijn er hulpmiddelen: bloemen. Met bloemen kan je heel goed je oprechte gevoelens van dank overbrengen.

Aan keuze en hoeveelheid is er in elk geval geen gebrek. Éen mooie bloem, een bloeiende plant of een boeket. Het kan allemaal. Denk eraan en je sluit het schooljaar helemaal in harmonie af. (mas)

LAAT EEN REACTIE ACHTER