Meneer Konijn op tournee met de Backstreet Boys

Afgelopen donderdag overschreed Meneer Konijn nog de kaap van 100.000 kilometer. Ondertussen is hij met niemand minder dan de Backstreet Boys op tournee.

Donderdagavond haalde Q-luisteraar en Backstreet Boys-fan Evelien Gobeyn (30) uit Zedelgem Meneer Konijn in huis. Vrijdag vertrok ze naar Londen om er zaterdag als VIP een concert van de Amerikaanse boysband bij te wonen.

Evelien contacteerde zelf via facebook de vrouw van Backstreet Boy Howie om hen in te lichten over het verhaal van Meneer Konijn. Tot haar verbazing kreeg ze vrijwel direct het antwoord dat Howie met plezier even zorg zou dragen voor de knuffel. Zaterdagavond overhandigde Evelien tijdens haar meet & greet Meneer Konijn aan de boysband.

Meneer Konijn gaat dus heel even mee op tour met de Backstreet Boys. Na hun concerten in Londen reist hij mee richting Rotterdam om tenslotte op woensdag terug naar Antwerpen te komen voor hun optreden in het Sportpaleis. Ook daar zal Evelien aanwezig zijn en opnieuw Meneer Konijn overnemen van haar idolen.

Wereldreis

Alweer een straf verhaal dat Meneer Konijn aan zijn lijstje kan toevoegen. Ondertussen liep hij al de marathon in Hong Kong, ontmoette hij Penelope Cruz, vergezelde hij de Club Brugge-spelers naar Hannover en ging hij mee naar India om een adoptiekindje op te halen.

Hij startte zijn wereldreis op 27 januari. Door kilometers en airmiles af te leggen, zamelt hij geld in om tijdens de kerstperiode een feest te organiseren voor minder bedeelde kinderen. Q-luisteraars kunnen zich nog steeds kandidaat stellen om Meneer Konijn mee te nemen op reis.

Alle details over de wereldreis kunnen gevolgd worden via Q-music.be, facebook (Meneer Konijn) en twitter (@meneerkonijn).

LAAT EEN REACTIE ACHTER