Sonny O'Brien is tevreden over haar nieuwe single

Na de prachtige ballade 'Sunshine' gaat Sonny O'Brien met haar nieuwe single 'Supernatural woman' de stevigere tour op. Logisch want 'Supernatural woman' is een eigentijdse uptempo song (met veel ballen Sonny O'Brien) geschreven door het Canadese trio Mike James, Troy Samson & Craig Smart (songwriters van o.a. The Underdog Project). Voor de opnamen van 'Supernatural woman' trok Sonny O'Brien dan ook naar Canada waar ze in de befaamde Hipjoint Studio in Vancouver haar single opnam.

Vorige week werd er nog intens gezocht naar 'figuranten' voor de clip van 'Supernatural woman', ondertussen zijn alle plaatsen ingevuld. Met andere woorden, morgen zal regisseur Charles Devens (Belgische TOP-regisseur die in het verleden al verantwoordelijk was voor de clips van o.a. Cüva ft DJ F.R.A.N.K. – 'In da club' – Junior Jack – Stupid Disco) in discotheek HET FEESTPALEIS te Beervelde de video schieten van 'Supernatural woman'. Het gaat een bijzondere video worden volgens Sonny O'Brien….

Sonny O'Brien: 'Als ik eerlijk ben, dan moet ik toegeven dat 'Supernatural woman' voor mij persoonlijk de sterkste single is die ik tot nu toe heb opgenomen. Het liedje gaat over 'Sterke vrouwen', niet dat ik een feministe ben ofzo maar het is een krachtig nummer dat schitterend klinkt. Ik ben héél tevreden over het resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here