Heb jij een hormoongestuurde vrouw?

Hangt het humeur van je vriendin ook af van de stand van de sterren of wordt ze volledig geregeerd door het voorspelbare ritme van haar hormonen? Zo spil je handig in op de prikkelingen van je lieveling. De Nederlandse Rutgerstichting geeft het volgende advies. Tijdens de eerste 5 dagen van de menstruatie is je vriendin nauwelijks vruchtbaar vanwege een laag oestrogeenniveau dat haar onder andere rusteloos maakt. Echte hormoongestuurde vrouwen willen nu vooral huishoudelijke karwijen opknappen. Vergeet seks tijdens deze dagen en leg je overhemden klaar op de strijkplank.

Van dag 6 tot 9 na de menstruatie maakt haar lichaam endorfines aan waardoor ze rustiger lijkt een openstaat voor nieuwe ideeën. Overtuig haar nu tot de aanschaf van die dingen die je altijd al wilde hebben maar nooit kreeg.

Van dag 10 tot 14 is je vriendin op de drempel van de vruchtbare periode. Door een stijging van androgenen krijgt ze veel meer zin in seks. Neem beiden je recuperatiedagen op , blijf binnen en wacht af. Schakel de elektriciteit en gsm uit zodat de verveling sneller toeslaat.

Dag 15. Ovulatie. Je vriendin is op haar vruchtbaarst. Blijf weg uit fitnesscentra want je hebt nu al je krachten nodig voor thuis.

Na de vruchtbare periode (dag 16 – 23) daalt haar oestrogeenniveau opnieuw. Ze voelt zich deze dagen aangetrokken tot eerder vrouwelijke mannen. Scheer jezelf, haal Pretty Woman op video en blijf in de buurt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here