Sms-parkeren kent steeds meer succes

Mobile-for boekt veel succes met haar oplossing sms-parkeren die het bedrijf in 7 steden in België met succes heeft gelanceerd. De overname van Mobile-for ondersteunt de strategie van Belgacom om nog meer te investeren in de groeiende markt van mobiele betaaldiensten en haar aanbod verder uit te breiden. Mobile-for werd in juni 2006 opgericht door de Antwerpse parkinguitbater Apcoa Belgium en de Estlandse vennootschap NOW! Innovations. Het bedrijf is gespecialiseerd in mobiele betalingen voor parkeerdiensten.

Proximus werkte nauw samen met Mobile-for voor de ontwikkeling van sms-parkeren. In september 2006 lanceerden Proximus en Mobile-for sms-parkeren in Antwerpen. Vandaag worden al 30% van de parkeerplaatsen in Antwerpen via sms betaald. Mobile-for introduceerde sms-parkeren ook in Hasselt, Tienen, Lokeren, Wetteren, Turnhout en Diest. Vanaf 15 oktober sluit Brugge zich aan en in december verwacht Mobile-for dat het sms-parkeerbetalingsysteem actief zal zijn in een 10-tal steden, waaronder een Brusselse en Waalse gemeenten.

De activiteiten van Mobile-for kaderen perfect in de strategie van Belgacom om te investeren in de ontwikkeling van mobiele betaaldiensten die inspelen op de behoeften van haar klanten.

Na deze transactie zal Mobile-for als zelfstandige entiteit deel uitmaken van de Belgacom Groep. De overname van Mobile-for zal geen invloed hebben op de relatie met zijn bestaande klanten en partners.

Meer info: www.4411.be en www.mobile-for.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here