Een uniek circusdorp in het hart van de Gentse Feesten!

Tijdens de komende Gentse Feesten valt er een nieuw plein te ontdekken. Van de tweede tot de laatste dag van de Gentse Feesten kan je terecht in de Willem De Beersteeg voor BataClan II. Een volkomen maf maar kindvriendelijk circusdorp. In het weinig gekend Willem De Beersteegparkje in hartje Gent kan je van 15u tot 24u terecht voor tentshows, concerten en acts. Elke dag zijn er 3 nieuwe shows van Gunter Lamoot, Piet Depraitere en Tony Chakra.

Piet Depraitere is Dikke Gilbert De La Tourette, een verbaal gestoorde vetzak die zijn volk zal leren koken (of het dat nu wilt of niet). Gunter Lamoot is Gunter Lamoot en organiseert collectieve brainstorms in de tent. Daarin gaat hij op zoek naar de waanzin in uw brein en smeed er ter plekke een nieuwe show mee. Tony Chakra is de uit Roemenië overgebrachte mentalist. Hij voorspelt uw liefdesleven of uw dood en doet u ter plekke stoppen met roken. Op de 22ste doet hij een bijzondere voorspelling in het bijzijn van Daniël Termont!

BataClan is ook dé plaats om bands die buiten de lijntjes kleuren te zien spelen. Of wat dacht je van een Teddybeer drummer, een fanfare die in bomen speelt en country op ponies. Jezus, de vaste BataClan MC, heeft zijn dagelijkse talkshow met een Bekende Vlaming. BV′s zoals Daniël Termont of Luc De Vos worden ontvangen in onze Talkshow Jacuzzi of in een boom. Allezhuppaa! Een wereld première heeft cirQ met de Url dj′s. Dit zijn internet wizzards die via een razendsnelle internet verbinding de meest bizarre en unieke filmpjes laten zien aan een groot publiek. De Url dj die de meeste "Ooohs!" en "Aaahs!" met zijn filmpjes uitlokt wint!

BataClan II wordt ook de meest kindvriendelijke plek tijdens de Gentse Feesten. Er is een luiercaravan in waar ouders hun jongste spruiten kunnen verschonen, pampers en fopspenen zijn aanwezig! Permanent zijn er 2 bijzondere verpleegsters die elk kinderverdriet weten op te vangen. Dit alles terwijl mama en papa van op het terras kunnen nippen aan de speciale cirQ Picon Bière. De toegang voor BataClan is bovendien volkomen gratis. De Willem de Beersteeg ligt HIER. Kijk ook op www.cirq.be

Guido Van Peeterssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here