Jobbeurs Stad Gent

Tegen 2020 gaat meer dan de helft van de 4.800 personeelsleden van de Stad Gent met pensioen. In een steeds krapper en competitiever wordende arbeidsmarkt is het van groot belang dat de Stad Gent zich als werkgever bekendmaakt. De Stad Gent heeft een sterk rekruteringsbeleid via publicaties in verschillende kranten, bekendmakingen via het internet en heel gerichte mailings. Schepen Pehlivan: "Werken voor de Stad Gent kent heel wat voordelen. Naast een sterk statuut en een gezinsvriendelijke organisatiecultuur, biedt de Stad Gent ook heel wat mogelijkheden tot interne mobiliteit. Er zijn mooie doorgroeikansen via opleidingen en een enorme variatie aan functies en diensten". De Stad Gent is in beweging en zoekt goede en gemotiveerde medewerkers om de grote uitdagingen van morgen met volle overtuiging aan te gaan.
.
Op 26 april 2008 organiseert de Stad Gent daarom een eigen jobbeurs. Dankzij dit initiatief kan er een persoonlijker band worden opgebouwd tussen de sollicitant en de Stad Gent als potentiële werkgever. Vragen kunnen op maat worden beantwoord en de kandidaten krijgen een eerste indruk van de organisatiecultuur. De jobbeurs richt zich tot een heel divers publiek en zoekt zowel hoog- als laaggeschoolden, en evengoed mensen met als zonder ervaring. Op deze jobbeurs zullen naast vertegenwoordigers van de verschillende stadsdiensten ook partners zoals de VDAB, Digipolis, het Lokaal Werkgelegenheidsbureau en het OCMW aanwezig zijn.

Medewerkers van de Stad Gent komen in een werkomgeving terecht waarin wordt uitgegaan van competenties en niet wordt gediscrimineerd naar leeftijd, geslacht, handicap, nationaliteit of etnische afkomst. Er is contact met de Gentse bevolking, het werkveld is maatschappelijk relevant en er zijn goed uitgebouwde opleidingsmogelijkheden. Als werkgever biedt de Stad Gent werkzekerheid, een degelijke verloning en een evenwichtige balans tussen werk en privéleven. Alle stadsdiensten zijn ook vlot bereikbaar.

De jobbeurs van de Stad Gent vindt plaats op zaterdag 26 april van 10 tot 16 uur, in het Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 1, 9000 Gent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here