...

The Lynn Sisters lanceren eerste single

the lynn sistersThe Lynn Sisters lanceren eerste single ‘Soldiers of Love’

Het is The Lynn Sisters menens met hun muzikale avontuur. Op 9 maart zal hun debuutalbum in de winkel liggen en op 27, 28 en 29 maart en 3 en 4 april, staan ze exclusief op het immense podium van de Ethias Arena in Hasselt, tijdens de 10de editie van het enige echte Schlagerfestival! Als voorsmaakje en meteen ook eerste single, lanceren “zusjes” Laura, Zeppe en Trampo met een knallende versie van ‘Soldiers of Love’ nu de titeltrack van hun debuutalbum.

“Het was een zeer bewuste keuze om voor ‘Soldiers of Love’ te gaan als eerste single en titeltrack van ons album”, aldus Laura Lynn. “We staan, zeker in deze turbulente tijden, vol achter de positieve boodschap van vrede en liefde die ‘Soldiers of Love’ uitdraagt…en het is natuurlijk een fantastisch nummer! De mensen hebben meer dan ooit nood aan ontspanning en een gezonde dosis ambiance, en dat is exact wat we met The Lynn Sisters willen bieden. Of het me is opgevallen dat mijn zusjes wel erg lijken op Tine Embrechts en Nathalie Meskens? We hebben dat nog gehoord…maar ze vinden dat niet erg hoor”, besluit een glimlachende Laura Lynn.

‘Soldiers of Love’, de debuutsingle van The Lynn Sisters, is verkrijgbaar op iTunes!

Het Schlagerfestival 2015 op 27, 28, 29 maart en 3, 4 april in de Ethias Arena te Hasselt. Tickets en info via www.hetschlagerfestival.be.