Opsporingsbericht: brutale overval in Temse op 06.10.2007

Op verzoek van de procureur des Konings te Dendermonde vraagt de politie ons volgend opsporingsbericht te verspreiden : Op zaterdag 6 oktober ll. tussen negen en kwart na negen in de
voormiddag werd een gezin brutaal overvallen in hun woning in de
Kleine Dweersstraat in Temse. Twee daders drongen de woning langs de veranda binnen. De kinderen van het gezin werden onmiddellijk naar de badkamer op het eerste verdiep gebracht. Intussen werd ook de moeder door één van de daders overmeesterd, ze kreeg een pistool tegen het hoofd en werd constant geslagen.

Bij het binnenkomen droegen de daders een camouflageponcho met de kap over het hoofd en groene rubberlaarzen. Zij zijn via een maïsveld en achterzijde van de tuin langs de veranda binnengegaan en vermoedelijk verlieten zij de woning langs dezelfde weg.

De woning ligt in de omgeving van de N16 dit is de verbindingsweg richting Sint-Niklaas. Wie heeft er op zaterdag 6 oktober een verdachte wagen zien staan in de omgeving van de N16 of de Doornstraat in Temse ?

Van de twee daders werd een robotfoto gemaakt. Heeft u meer inlichtingen over deze zaak neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 91.119

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be
Dit opsporingsbericht staat ook te lezen op www.politie.be in de
rubriek "te identificeren" alsook de robotfoto van de daders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here