VMMA en Anne De Baetseleer niet langer exclusief samen

Zoals Anne De Baetzelier al liet weten, werken zij en de Vlaamse Media Maatschappij, niet meer exclusief samen. Dat is het resultaat van verscheidene gesprekken, gespreid over het voorbije jaar. Tijdens die gesprekken heeft de programmadirectie van de VMMa duidelijk gemaakt dat zij op korte termijn geen concrete plannen had met Anne. Anne heeft dan gevraagd om de vrijheid te krijgen om ook voor andere zenders te kunnen werken of andere activiteiten te ontwikkelen. De directie is op die vraag ingegaan.

Zowel Anne De Baetzelier als de VMMa laten de mogelijkheid dus open om in de toekomst nog wel samen te werken rond bepaalde concrete projecten. Die samenwerking wordt nu project per project bekeken. Intussen is Anne ook vrij om bij een andere zender aan de slag te gaan.

Anne De Baetzelier (43) begon als omroepster bij VTM in juni 1989. Ze presenteerde ook een aantal programma's, waarvan het meest bekende "Tien Om Te Zien" is.

Programmadirecteurs Jan Segers en Laurens Verbeke: "Anne is na al die jaren een vertrouwd VTM-gezicht geworden met een lange staat van verdienste. We zijn haar daar ook dankbaar en erkentelijk voor. Maar wanneer er geen concreet project op stapel staat, is het voor niemand goed om aan een contract gebonden te zijn. Dan is het beter dat een televisiefiguur zijn of haar talenten in alle vrijheid verder kan uitbouwen. Sinds vorig jaar hebben wij er voor gekozen om met VTM een nieuwe lijn uit te zetten. In die nieuwe lijn lag niet direct een concreet programma met Anne in het verschiet. Wie wil veranderen, moet soms ook afscheid durven nemen. Dat is zo voor ons en dat is ook zo voor Anne. We wensen haar veel succes!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here