Eind maart start de 7e editie van art@ Knokke-Heist

heistDe gemeenschappelijke vernissage wordt stilaan een begrip bij kunstliefhebbers en kunstkopers. Wegens groot succes breidde art@ Knokke-Heist met de 6e editie uit van een vernissagedag naar een vernissageweekend. Ook voor deze 7e editie kunnen art lovers uit binnen-en buitenland gratis zowel op zaterdag als op zondag terecht in de deelnemende galeries. Er is een ruim aanbod van bekende en minder bekende namen, van top- en aankomend talent, van zowel schilders, beeldhouwers als fotografen.

Knokke-Heist en kunst: dé ideale combinatie.

De badstad presenteert op 2 km² 67 kunstgaleries, vermoedelijk de hoogste concentratie van galeries in de wereld. De grote interesse voor kunst in Knokke-Heist zorgde voor het ontstaan van art@Knokke-Heist. De formule is eenvoudig: verschillende galeries stemmen hun agenda 3 keer per jaar op elkaar af voor een vernissageweekend. Dit op elk eerste weekend van de paas-, zomer- en herfstvakantie (België), respectievelijk 30&31 maart, 29&30 juni en 26&27 oktober 2013. Op die manier kunnen kunstliefhebbers een mooie selectie maken uit de galeries en/of kunstenaars die hun interesse wegdragen.

Praktische informatie:
Elke geïnteresseerde in kunst is welkom. De deelnemende galeries nodigen ook hun gasten uit en voeren ook hun eigen publiciteit rond dit gebeuren. Toerisme Knokke-Heist voorziet een speciaal ontworpen brochure “art@Knokke-Heist”, vanaf nu beschikbaar. U kunt deze brochure downloaden via www.artknokke-heist.be of via www.knokke-heist.be>toerisme>publicaties. Deze brochure is ook verkrijgbaar bij de dienst Toerisme Knokke-Heist en bij de deelnemende galeries.

30 en 31 maart: de 7e editie van art@ Knokke-Heist. 39 Galeries in Knokke-Heist openen hun deuren voor de gezamenlijke vernissage op zaterdag én zondag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here