Vitaya wil alle Vlaamse vrouwen vijf dagen goesting geven…

beneIn de week van 25 maart 2013 vieren passie, erotiek en sensuele fantasieën hoogtij bij Vitaya. In navolging van het immense succes van de Vijftig Tinten-trilogie prikkelt Vitaya vijf dagen lang de ‘goesting’ van de Vlaamse vrouw. In de Vijftig Tinten Vitaya-week maakt de kijker voor het eerst kennis met scripted reality van eigen bodem, en dat in combinatie met erotisch getinte buitenlandse documentaires en films.

Met de Nederlandse reeksen Achter Gesloten Deuren en Dokters haalde Vitaya als eerste Vlaamse zender het scripted reality-genre naar ons land. Fictie en realiteit die met elkaar verweven worden: de kijker weet het best te smaken. Zo bereikte Dokters de afgelopen weken gemiddeld 133.000 liefhebbers en deed de reeks het Vitaya-marktaandeel in haar uurschijf toenemen met 83% (op Vrouwen 18-54).

De Vitaya-kijker vroeg dus om een Vlaamse scripted realityreeks en krijgt die binnenkort ook voor het eerst te zien. Vanaf maandag 25 maart 2013 laten we ons vijf avonden lang vervoeren in de opwindendste seksuele fantasieën van vrouwen. Vijf meeslepende verhalen, uit het leven gegrepen en neergezet door – zoals het hoort – onbekende acteurs. Maar Vijftig Tinten Vitaya is meer dan scripted reality. De lijn wordt naadloos doorgetrokken met erotische documentaires en zinnenprikkelende films. Een week die de temperatuur in de Vlaamse huiskamers ongetwijfeld zal doen pieken…

Lieve Vyverman – netmanager Vitaya: “We hadden beloofd om met Vitaya de Vlaamse vrouwen goesting te geven en we gaan die belofte helemaal waarmaken eind maart. Een hele week lang staan alle primetime programma’s in functie van seks, fantasie, erotiek en sensualiteit. Welk verlangen ook, welke wilde fantasie ook, maakt niet uit … we hopen dat we de Vlaamse vrouwen kunnen doen dromen en doen doen. Het voorbereidende werk heeft ons bij de zender veel spannende gesprekken en goesting opgeleverd. Als we dat op antenne kunnen overbrengen, wordt de lente heerlijk warm ingezet.”

Vitaya prikkelt vrouwen tijdens Vijftig Tinten-week – Opwindende Vlaamse scripted reality, erotische documentaires en sensuele films van maandag 25 t.e.m. vrijdag 29 maart 2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here