Haaltert – Poging tot inbraak in muzieklokaal

deurInbrekers hebben tussen de nacht van vrijdag en zondagmorgen geprobeerd om binnen te dringen in de lokalen van de KM De Jonge Kunstminnaars te Haaltert. De deur werd beschadigd maar de dieven geraakten het lokaal echter niet binnen.

De voorzitter van de KM De Jonge Kunstminnaars diende zondag een klacht in bij de plaatselijke politie. De leden begrijpen niet wat de inbrekers daar gingen zoeken, waardevolle spullen zijn er niet. Enkel stoelen en een handvol oude trommels die niet meer gebruikt worden, de rest van alle instrumenten worden uit voorzorg meegenomen door de muzikanten.

Oproep:

Drummers, trommelaars, conga, bongo en andere slagwerkers uit de Denderstreek opgelet, de Koninklijke Muziekmaatschappij De Jonge Kunstminnaars uit Haaltert zoeken mensen m/v die op hoog niveau willen leren trommelen om samen met deze showband deel te nemen aan verschillende competities en een grote flashmob in 2013. Hiervoor zoeken we gemotiveerde mensen met gevoel voor ritme. Kennis van drummen is niet nodig en trommels zijn gratis ter beschikking.

Voor bepaalde stukken zoeken we ook muzikanten voor dwarsfluit, trombones, trompetten en tuba’s.

Iedereen is welkom (minimumleeftijd 15 jaar)
Durf je de stap niet alleen te zetten, breng je vrienden of vriendinnen mee.
De drumlessen starten aanstaande vrijdag vanaf 18.30.
Voor meer info…. 0470/555 808

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here