Patrick De Smedt doet ultieme poging Kerstfeest Kamiel Sergant te redden

Aalst (redactie/mas) Deze avond, woensdag 5 december, komen in het OCMW Aalst enkele mensen samen op voorstel van Voorzitter Patrick De Smedt(sp.a) om het Kerstfeest van Mensen helpen Mensen, de vierdewereldvereniging van Kamiel Sergant, toch te laten doorgaan.

Na een rondvraag van het OCMW eind oktober werden er geen mensen/verenigingen gevonden om het Kerstfeest over te nemen. Wel waren er enkele individuen die te kennen gaven wel verantwoordelijkheid te willen nemen, maar niet alleen.

Het zijn deze mensen die nu worden samengebracht in een ultieme poging toch een Kerstfeest te bezorgen aan de eezamen en minderbegoeden in onze stad met Kerst.

Het is de bezorgdheid van enkele ge├źngageerde Aalstenaars om met Kerst toch een feest te geven, vooral uit de bezorgdheid dat als het dit jaar stil valt, volgend jaar de draad moeilijker op te pakken is.

Er is wel een Kerstfeest van het OCMW de week voor Kerst en een nieuwjaarsfeest op 3 januari van een priv├ę-organisatie voor 300 mensen. Maar het is net met Kerst dat de eenzaamheid en het gemis het grootst is.

Belg. be houdt U op de hoogte over de evolutie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here