Niemand blijft thuis op Open Domeinendag

De provincie Oost-Vlaanderen stelde samen met Radio 2 een boeiend programma samen waarbij alle openbare en private recreatiedomeinen uit de provincie in de kijker geplaatst worden. Gedeputeerde Van Gaeveren: "Er nog heel wat onbekend Oost-Vlaanderen te ontdekken! Op 30 april zijn alle Oost-Vlaamse domeinen gratis toegankelijk. Wat Open Domeinendag tot een speciale dag maakt, is dat we u met nog meer enthousiasme zullen ontvangen dan dat we gewoonlijk al doen".

Recreatiedomeinen zijn een aangenaam en goedkoop alternatief voor verre reizen of een duur verblijf aan zee. Frans Van Gaeveren: "De investering in deze domeinen is enorm en de inzet van de beheerders is overweldigend, toch gaan veel mensen voorbij aan de pracht en het aangename van een dagje uit in eigen omgeving". Bovendien worden die dag heel wat activiteiten en kinderanimaties in en rond de domeinen georganiseerd. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u tussen april en september 5 van de deelnemende domeinen bezoekt, ontvangt u een gratis toegangskaart voor het slotevenement op 10 september. Zo maakt u ook kans op één van de 50 manden vol lekkers uit Oost-Vlaanderen.

Radio 2 ondersteunt dit initiatief met een familiewedstrijd "Ieder zijn domein" op elk van de 10 deelnemende recreatiedomeinen. Zo is er een ludiek DOE proef en een WEET proef over het domein. Iedereen strijdt met zijn eigen troeven en volgens eigen interesses. De wedstrijd is te volgen van 8 mei tot 22 mei. De familie die het meeste punten behaalt krijgt een spetterend familiefeest op 10 september op het domein Puyenbroeck in Wachtebeke. De hele familie wordt met een luxe autocar afgehaald en als VIP onthaald. Alle activiteiten zijn gratis en Puyenbroeck zorgt voor een heerlijke barbecue, drank, cadeautjes en een massa leuke dingen bovenop.

Een overzicht van alle deelnemende domeinen en een opsomming van de activiteiten per domein is te vinden op de internetsite www.opendomeinendag.be. Op deze site leest u meer over deze actie en het slotevenement. Voor het familiefeest surft men naar www.radio2.be
GVP.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here