Beurs voor speelgoed en kinderfietsen

De ouderraad van de Baardegemse Dorpsschool organiseert op zondag 23 april 2006 van 10 tot 12 uur de tweede editie van de speelgoedbeurs. Alle Baardegemse schoolkinderen bieden er hun speelgoed en fietsen te koop aan. De eerste editie was een overweldigend succes: Er waren meer dan 40 verkoopstandjes. De kleuters en lagereschoolkinderen boden er het speelgoed waar ze niet meer mee spelen maar dat nog in goede staat is te koop aan tegen een spotprijs.

De verkopertjes konden ook onderling speelgoed ruilen, waardoor sommigen met meer speelgoed huiswaarts keerden dan ze gekomen waren.

Door het enthousiasme van de verkopertjes vorig jaar en de massale opkomst van kijklustigen en vooral kopers – kleine en grote – heeft de ouderraad beslist dit initiatief te herhalen, en zelfs het aanbod uit te breiden met kinderfietsen.

Een verkoopsstand is strikt voorbehouden aan de kinderen die school lopen in Baardegem Alle geïnteresseerde kopers van Baardegem en omstreken zijn meer dan welkom. Afspraak dus op zondag 23 april tussen 10 uur en 12 uur in de Baardegemse Dorpsschool, Margrietstraat 15 te 9310 Baardegem-Aalst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here