Brandweer Melle fuift

Melle on fire is ontstaan in de hoofden van enkele brandweermannen die met heimwee terugdachten aan de oude en legendarische brandweerbals, met optredens van heel wat BV's. Luitenant-geneesheer Jan Croo: "Met Melle on fire zetten we die hersenspinsels om in de praktijk. Maar dan wel in een hedendaagse uitvoering! Half bekend Vlaanderen hebben we vervangen door drie dj's die hun sporen al verdiend hebben in het lokale fuif- en radiocircuit". De spiegelbollen zijn gelukkig vervangen door ledtechnologie, scans en projectoren. Dit en de muziek uit de jaren '80 en '90 in een prachtig decor maakt van Melle on fire een feest om nooit meer te vergeten!

De brandweer Melle is een actief korps dat uit een vijftigtal vrijwilligers bestaat, daarbij komen nog 25 mensen die instaan voor de dienst 100. Het korps plaatste zich op 12 november laatstleden nog in de spotlights met een grootschalige oefening in de psychiatrische instelling Caritas. Het korps voerde een aantal specifieke evacuatietechnieken uit onder toeziend oog van dokter Calle. De brand was snel onder controle maar door de rookontwikkeling kwamen heel wat kijklustigen op het spektakel af. De brandweer Melle is een modern korps en mag zich verheugen op een nieuwe terreinwagen type pick-up, een aankoop die de gemeenteraad onlangs met eenparigheid van stemmen goedkeurde. De spuitgasten rekenen op zaterdagavond 15 april ook op uw steun!

Melle on fire gaat door op 15 april in zaal Gildenhuis, Merelbekestraat 99 te Melle. Kaarten in voorverkoop kosten 3 euro en 4 euro aan de kassa. De spuitgasten gaan om 21 uur van start en beloven een warme nacht! Meer informatie op www.brandweermelle.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here