België heeft de beste veiligheidsdienst ter wereld

We kregen een schrijven van Joris als reactie op een vorig artikel op Belg.be over de zaak Erdal. Hij schrijft, "Beste mensen, laten we even alles op een rijtje zetten. Wat is de staatsveiligheid ? De staatsveiligheid is een instelling die ervoor moet zorgen dat de veiligheid van de staat onder geen beding in het gedrang komt. Wat heeft de staatsveiligheid gedaan ? De staatsveiligheid heeft de verdachte Erdal onder surveillance gehouden voor de gehele periode dat ze nog niet veroordeeld was als terroriste. Eenmaal veroordeeld hebben ze haar laten lopen. Chappeau zeg ik ,dat is de grootste garantie om de veiligheid in het land te verzekeren.

Ik verklaar me nader ; Zolang ze nog geen veroordeling aan haar been had werd ze in de gaten gehouden ,het land was veilig voor Erdal ,ze kon geen aanslagen plegen. Eenmaal ze haar veroordeling gekregen heeft is Turkeye in zoverre content dat Erdal nu eindelijk door een onafhankelijke rechtbank als terroriste erkend is. Ook van die zijde moeten we dus niet voor staatsgevaarlijke represailles beducht zijn. Haar oppakken en opsluiten zou het land eventueel in gevaar hebben kunnen brengen door wraakbomaanslagen van haar bende waarvan we nu met zekerheid weten dat het gevaarlijke terroristen zijn.

Dus heeft de staatsveiligheid haar laten vluchten. Omdat ze nu in België door de eerste de beste champetter of boswachter onder arrest kan geplaatst worden vlucht ze zo snel ze kan naar het buitenland. Daar vormt ze geen gevaar meer voor de Belgische staat en kan iedere burger in dit land rustig verder op zijn beide oren slapen.

In gelijk welk een ander land zou de veiligheidsdienst zijn eigen eergevoel voorop zetten en zo eigenlijk de burgers van hun land in gevaar brengen. Zoniet de Belgische veiligheidsdienst ,die heeft het er voor over om voor de internationale pers af te gaan als een gieter en zelfs van de eigen pers bakken kritiek over zich heen te krijgen. We zouden met z'n allen hen duizend maal moeten bedanken voor zoveel doorzicht en zelfopoffering. Ik zeg alvast ,dank je wel jongens ,we hebben waarlijks de beste veiligheidsdienst ter wereld maar niemand ziet het."

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here