Jonge, Vlaamse topchefs koken voor jongeren!

 

Aalst (redactie/mas) Onze eet- en tafelcultuur is er een om trots op te zijn, met de vele, geroemde chefs die al jaren in het vak zitten, maar ook een pak jonge keukentalenten. 39 chefs werden geselecteerd door een professionele jury onder voorzitterschap van voormalig sterrenchef Jan Buytaert. Stuk voor stuk culinaire toppers in wording.

De beloftevolle chefs staan klaar om je een totaalbeleving te bezorgen vol smaken, passie en verwondering. Met Jong Keukengeweld zet Vlaanderen Lekker Land daarom al voor de tweede keer dit jong, gastronomisch talent in de kijker!

Hoe reserveren?

Ben je tussen 18 en 30 jaar oud? Dan kan je tot en met 15 november 2012 genieten van het Jong Keukengeweld menu. Voor slechts 45 euro krijg je een driegangenmenu van topkwaliteit, water en aangepaste wijnen of bieren inbegrepen.

Wil je graag een plaatsje reserveren, neem dan rechtstreeks contact op met het restaurant. De nodige contactgegevens vind je terug op de pagina’s van onze chefs, verderop op deze website.

Oost-Vlaanderen

Bernard Dewitte, restaurant Benoit & Bernard Dewitte in Huise-Zingem
Broes Tavernier, restaurant ’t Vijfde Seizoen in Aalter
Frédéric Van Quaethem, restaurant Bresca in Haaltert
Jan Supply, restaurant Deauville in Kluisbergen
Kristof Stevens, restaurant Salsifis in Beveren-Waas
Niels De Landtsheer, restaurant Calla’s in Aalter
Olivier Jolie, restaurant Two Cooks in Zottegem
Steven Van Snick, restaurant De Verborgen Tuin in Geraardsbergen
Willem Vandeven, restaurant C-Jean in Gent

Vlaams-Brabant en Brussel

Bart De Bondt, restaurant Bart De Bondt in Tienen
Kristof Begyn, restaurant Kijk Uit in Vilvoorde
Kwinten de Paepe, restaurant Trente in Leuven
Lesley De Vlieger, restaurant Terborght in Huizingen
Wim De Jonghe, restaurant Het Land aan de Overkant in Leuven
Wouter Van der Vieren, restaurant WY in Brussel

West-Vlaanderen
Achim Vandenbussche, restaurant Den Dijver in Brugge
Benny Van Torre, restaurant Markt XI in De Haan
Floris Panckoucke, restaurant Savarin in Oostende
Grégory Schatteman, restaurant Schatteman in Hertsberge
Kristof Marranes, restaurant Ter Leepe in Zedelgem
Matthieu Beudaert, restaurant Table d’Amis in Kortrijk
Pieter Lonneville, restaurant Tête Pressée in Brugge
Reinout Reniere, restaurant Zeno in Brugge
Sébastien Ververken, restaurant ’t Convent in Reninge
Tim Boury, restaurant Boury in Roeselare
Vincent Florizoone, restaurant Grand Cabaret in Nieuwpoort
Opgelet: tijdig reserveren is de boodschap, want onze jonge chefs zijn bijzonder populair!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here