600 mensen in de zeik te Deinze by lanscape

De 10de editie van lanscape, waar menig lanner al maanden naar uitkeek, werd een regelrechte afknapper voor zowat alle bezoekers. Deze editie ging door van vrijdag 3 maart, tot zondag 5 maart., er werd 25 euro inkom gevraagd en er waren 600 lanners aanwezig. Al snel werd duidelijk dat de beloofde internetverbinding niet snel kon gerealiseerd worden, maar dat kon de pret niet echt drukken. Niet tegenstaande dat het wel een belangrijk onderdeel is van een LAN-gebeuren. Er werd gezegd dat deze zou in orde komen tegen middernacht, dan tegen zaterdagmiddag etc etc..

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/lanpd1.jpg[/img]

Ook doken er al snel problemen op bij het intranetwerk van Lanscape zelf. Eten kon normaal via netwerk worden besteld, maar dat bleek al snel niet te lukken. Wachttijden van drie uur voor een portie frietjes van 2euro waren niet onbestaand. Dat kwam de crew dan ook te weten waardoor het hele systeem niet meer kon worden gebruikt en op off werd geplaatst.

Door deze switch lagen koude bestellingen te wachten die niet meer werden opgehaald wegens foute communicatie, en anderen moesten hele tijden aanschuiven voor kartonnen frietjes met koude stoofvleessaus, nog diepgevroren bitterballen etc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here