Belgacom TV: programma's van VRT en VTM op aanvraag

Acht maanden na de succesvolle lancering van digitale televisie breidt Belgacom haar aanbod verder uit met tv-programma's op aanvraag en thematische boeketten. Vanaf 1 maart kunnen de klanten van Belgacom TV intekenen op het aanbod 'Net Gemist' en zo toegang krijgen tot programma's van de VRT. In de catalogus voor de uitzendingen op aanvraag vinden zij voortaan ook programma's van zowel VRT als VTM. De klanten kunnen ook intekenen op twee Franstalige thematische boeketten. Tevens wordt de tv-gids aangepast om in te spelen op de suggesties van de gebruikers.

Sinds de lancering is Belgacom TV verder uitgegroeid en werd het aanbod stelselmatig verbeterd. Om in te spelen op de suggesties van de gebruikers maakte Belgacom eerder deze maand de tv-gids nog gebruiksvriendelijker. Hierdoor kunnen de klanten het programmarooster per kanaal op gedetailleerde wijze kunnen raadplegen. Zij zullen ook de nummering kunnen aanpassen van de zenders die zijn inbegrepen in het steeds grotere aanbod van Classic+ die vandaag oploopt tot 69. Belgacom TV breidt de nieuwe tv-gids uit met bijkomende rubrieken, om het opzoeken te vergemakkelijken in het steeds grotere aanbod programma's op aanvraag: films, kinderen, muziek, series of erotische programma's.

Klanten van Belgacom TV kunnen zich voortaan abonneren op 'Net Gemist' tegen 5,95 euro per maand waarmee men zo vaak men wil eigen programma's van de VRT (één, Canvas en Ketnet) van de laatste zeven dagen kan bekijken. Zo hoeft men nooit meer programma's als Witse, Thuis, De Laatste Show, De Rode Loper, enz. te missen. Programma's van VTM en KANAAL 2 kan men bijna meteen na uitzending opvragen en herbekijken, zoals Familie, Wittekerke, 71°Noord, De Heren maken de Man, Schoon en Meedogenloos, de Pfaffs.
Afhankelijk van de duur van het programma wordt hiervoor tussen 0,50 euro en 2 euro aangerekend.

Daarnaast heeft de kijker via Belgacom TV gratis toegang tot programma's van de nieuwsdiensten: bij VRT telkens de laatste editie van Het Journaal, Terzake en Karrewiet (jeugdjournaal op Ketnet). Ook Het Nieuws van VTM zal in de nabije toekomst beschikbaar zijn.

Vanaf 1 maart stelt Belgacom TV ook twee Franstalige thematische boeketten ter beschikking: Het boeket Select (14,95 euro per maand) met 15 nieuwe zenders voor iedereen en voor alle smaken: voor de jeugd: Boomerang, Tiji, Canal J, Fille TV, Mangas; ter ontspanning: Mezzo, TV Breizh; over natuur en cultuur: Ushuaïa, National Geographic, Animaux, Odyssée, Histoire; sport: Eurosport 2, AB Moteurs en Chasse et Pêche.
Het boeket Movies (14,95 euro per maand) met 4 nieuwe kanalen voor filmliefhebbers: Ciné FX, Ciné Polar, 13ième RUE en XXL (erotisch). www.belgacom.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here