Carnavaloptochten Aalst live te volgen

Het is bijna zover, de feestvierders en carnavalisten zijn hun pak en zak aan het klaarmaken om drie dagen in Aalst uitbundig uit de bol te gaan. Wie minder geluk heeft kan natuurlijk ook alles op internet volgen op de site van digitaleregioaalst.be. Deze laten je LIVE meegenieten van de Carnavaloptochten op 26 feb. 2006 vanaf 13.00u!

Digitale Regio Aalst is uitgegroeid van bescheiden Internet pionier, tot een volwaardige speler op het net. Pionier om Aalst en zijn regio een plaats te verzekeren op het wereldwijde web. En nu tien jaar later is DRA aanwezig op verschillende terreinen. Gespecialiseerd in het brengen van 'de zondagse stoet' via live streaming (TV kijken op je PC) op het Internet. Aanwezig, camera in de aanslag, op de meeste carnavalsactiviteiten, wat uitmondde in twee succesvolle afleveringen van 'Aalst Carnaval, anders bekeken'. Filmdocumenten waar nu nog wordt over gesproken, en die een overdonderend succes kenden bij de vertoning in de Aalsterse bioskopen. Niet zomaar documentaire registraties van het carnavalsgebeuren.

DRA laat alles en iedereen aan bod komen, op voorwaarde dat dit originele beelden oplevert. Bereidt jullie alvast voor met snedige commentaren, maar ook op speciale gasten die hun komen vergezellen. Steeds weer, tijdens de carnavalsperiode, is de website van de vereniging the place to be op het internet. Hoogtepunt wordt dit jaar de carnavalszondag, 26 februari 2006, wanneer de cameracrew van DRA de volledige zondagsstoet zal filmen en live zal uitzenden via het internet op www.digitaleregioaalst.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here